merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 10. günüm ve aşırı dercede terleme başladı bende birde hiçbir şey yapmadığım halde nefes nefese kalıyorum, göbeğimin etrafında yumurtalıklara doğru batmalarım oluyor sizce normal mi bileniniz var mı acaba?
merhaba arkadaşı sen kocaelide hangi doktora gidiyorsun bende kocaelide oturuyom:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::1hug::1hug::teselli::teselli:
aslında bende kendimi hazırladım sanıyordum ama yinede çok zor geldi.beynim ve vücudum gerçekten yoruldu canım. doktorumlada konuştuk bugün. herşey o kadar yolundaydıki inanamadı.oda biraz ara verelim, düşüncelerin bile dinlenmeye ihtiyacı var dedi.en iyisi biraz oluruna bırakmak. birkaç ay sonra tekrar deneyecem elbet.ama bu arada sizinle bağlantımı kesmeyip mutlu haberlerinizi bekleyecem.kim istemezki teyze olmayı
karalahanax benimde 10.gün oldu benimde aynı şekilde bacaklarımdada var ağrı sanki adet olacakmışım gibi dediğin gibi zamanı var adetime ama bilmiyorum psikolojik mi acaba diye düşünüyorum yada benim ki tutmadıallah hepimize hayırlısı versin. sizde sorun ne?
arkadaşlar benim bugün 13.günüm cuma günü test yapacağım tabii adet olmazsam. çok heyecanlıyım ve çokkkk stresliyim. inşallah tutmuştur. çok bunaldım. allah isteyen herkese versin. sizlerde ne var ne yok. sonuç alan varmı? belirtiler ne alemde?
cnm ya takma kafana başka şeyler düşünmeye çalışş biliyorum çok zor ama genede dene ve habersiz bırakma ..inş.hayırla haberler alırız..:Saruboceq:
yasmin benim bugün 10.gün bitti dün daha rahattım ama bugün özellikle kasık ağrım çok oldu bide felaket başağrısı..akşam bi test yapayım dedim ama sonra vasgeçtim sanki olmayacak gibibide progestan kullanıyorum sonucu etkliler die düşündümm..(bizim sorun eşimin sperm hareket bosukluğu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?