emelim; bende pcos var .. ilaçlar ile yum. büyütülüyo daha sonrada iğne ile catlatılıyodu.3 kez yaptık fakat olmadı sonra eşimin değerlerine bakıldı; sperm sayısı 11 milyon; ileri hareketli hiç yok
doktor istersen aşılama yapalım dedi. bende kabul ettim. yarın tekrar gidecem yum büyüdü ise çatlatma iğnesi yapılacak; pazarteside aşılama yapılır heralde.. ilk kez olacağı için merak ediyom nası olacak diye.. cevap yazdığın için teşk
rıca ederım burda bırbırımızle konusup sıkıntılarımızı paylasmak için bulunuyoruz...cnm bende subatın 1 de ilk asılamamı oldumm ama adet oldumm yanı sonuc alamadımmm dahda doktr gıtmek ıstemıyorumm çünkı pskolojık olarakta kendımı guclu hıssetmıyorumm benımde yumurtalıklarımda sorun vardı aynı senın gıbı... asılamadan once mesala ben cmtesı gece ığne oldum saaat 11de pzrtsıde 11 asılama oldumm . buda yumurta catlatma ığnesıdırrr bı tanesı iğnenın 12 dığerıde 90 mılyon cıvarında .. ıkı tane iğne yapılıyorrr ...en azından benım boyle oldu....asılamadan sonraa ağır bısı kaldırma uzulme sıkıntı yapma uzanarak otur yada yat bol bol dınlen ozellıkle ılk 2 yada 3 gun...ben çok umutlandımm ve hayal kırıklığına uğradımm İNŞALLAHHHH senın mutluluk haberını duyarızzzz .....