Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak biz tetkiklere ilk başladığımızda benim bütün herşeyim yapıldı ve normal çıktı.sonra eşime spermiogram yaptırdık sayı ve hareketlilik az çıktı.benim doktorum eşimi bir ürologla görüşmesi için yönlendirdi ve eşim doktora gitti.sağ varikosel çıktı doktor ameliyat olmalısın dedi.ama şuanki sperm değerleriylede eşin hamile kalabilir dedi.biz de şuan aşılama yapıyoruz işte....bu arada ben hala adet olmadım ama adet belirtilerim iyice belirginleşti.adetimin 13.günü aşılamam yapılmıştı,bugün aşılamamın 16.günü henüz adet olmadım normalde 27 -28 günde adet oluyorum hep,ama bugün 29.günü sabah idrar testi yaptım tek çizgi yani negatif.ama adet olmadım daha kan testi de yaptırmadım henüz.
bence eşin mutlaka bir üroloğa görünsün...
merhaba akasya...ben adet olucam sanırım kasıklarıma hafif bastırınca adet olduğum zamanlardaki sancıyı hissediyorum,göğüslerimde adet dönemlerinde olduğu gibi ağrı ve şişkinlikte var.keşke birlikte güzel duyguları yaşayabilsek.normalde de adetlerim geçmez ama aşılama sonrası bazıları erken adet oluyormuş bazıları ise geç..senin ilk aşılaman mı?
umarım çok güzel şeyleri paylaşırız beraber...
mutlaka haber ver olur mu?
kızlar merhaba gurubunuza yeni katıldım.bende ocak 19 asılama oldum.bugün adetimin 25.günü asılamamında11. günü benimde kasık ve bel agrım var ve birde gögsümün hemen altında sık sık batma oluyor sizlerde batma sikayeti olan varsa bana bir fikir verirse sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLİ YERLERE MAİL ATCAGIZ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ
(arkadslar daha oncde mj yazdım olmadıı umarım bu mj gelır...
slm dha oncede mj yazdım ama çıkmadı umarım bu mj cıkar... ben 28 yasındayım ve 1 subatta asıla oldumm yumutlamada sorun oldu için gebe kalamıyormusum suan adetıme yakın zamanda 5 6 gun kadar var aynı goğüdslerımde belımde ağrılar vaar karnımda adet olcak mısım gıbı ağrı oluyor ama daha sonra gecıyor ne oluyor asıladan sonra nasıl bır belırtıler oldu ve ne kadar sonra test yaptınızzz benım suan asılama 16 gun oldu sımdıden tsk ederım
merhaba asilamadan baya gecmis 16 gun bir idrar testi yap yada imkanin varsa kanda yaptir bence mutlaka cikar doktorun hangi gun tets yapabilirsin dedi[/QUO
test için hazırlandım ve bırden karnım ağrıdı veee butun umutlarım gıtııı vee adet olmusumm....(.ALLAHIM kımsenın umutlarını elınden alma rabbımmm hayırlısını ver rabbımm)
bundan sonrada gene gebe kalma gıbı sas olurmu ?morelım çok bozukk ya
bence yine de kan testi yaptır kanamalı gebelik olabilir cnm.ben şu an aynı durumdayım çünkü.