- 15 Kasım 2008
- 21
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba zeyyas...dün akşam cevap yazamadım kusura bakma.keçi boynuzu kürü erkekteki sperm sayısını arttırıyormuş,ben henüz denemedim.soğan kürü de bayanlar için ama bizler şuan aşılama yaptırıyoruz bu aşamada kullanmak doğru mu bilmiyorum.senin eşinde aşılama yaptırdığınızda sperm sayısı kaçtı?keci boynuzu iyi geliyormus ama daha bulamadim bizim burada bulmak kolay degil sogan kürü nasil oluyor duymadim hic. senin bildigin iyi gelen bir sey varsa yaz lütfen belki faydasi olur. insallah olumlu sonuc olur.olmassada ümitsizlige kapilma.ben iki denemedede cok fazla olucak hamileyim diye ümitlenmedim ama genede adetim baslayinca cok kötü olmustun bir ara kötü psikolojiden kurtulamadin cok sitres yapiyordum cok sikinti aliyordun bu durundan hic anne olamicam diye dusundum simdi daha iyiyim. yaptidimiz sitres bizi olumsuz etkiliyor zaten hamile kalmak zor bu sekilde dahada zorlastiriyoruz.
canım kaç aşılama yaptınız?
anlıyorum seni gerçekten çok zor bi durum...sen yinede olumlu düşünmeye çalış,Allah'ın izniyle inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı bebeklerimize.ilk aşılamada kaçıncı gün adet oldun?
ben burda özel bi hastanede oldum 300 tl verdim sadece başka bi ücret ödemedim.ilaç derken iğnelerden bahsediyorsun sanırım ama ben sadece serephone diye bir hap kullandım 5 gün,yumurtalar 22 mm olunca adetimin 13.günü aşılama oldum.çatlama iğnesini gerekli görmedi doktor.sizde sorun ne benim eşimin sperm sayısında ve hareketliliğinde problem var.
e peki haplarla büyümüyor mu senin yumurtan neden sana iğne vuruyorlar.hap kullandın mı hiç sende?
banada bir iki gün dinlen sonra gündelik yaşantına dönebilirsin dedi.sperm sayısı çaok az olsa aşılama yapılamaz zaten yapılsada bir işe yaramaz dediler.keçiboynuzu kürü çaok etkiliymiş ben eğer bu aşılamam tutmadıysa ikinci aşılamada deniycem mutlaka.biraz tatsız ama olsun.aslında sen orda daha iyi tedavi imkanlarına sahip değil misin?