canım ben bir sefer aşılama yaptırdım tutmadı sol tüpüm kapalı doktorum kesin çözüm tüp dedi 4 buçuk milyar felan dedi özelde bizde para biriktirmeye başladık mafoldumben
selam defnederin bu sabah idrar testi yaptim negatif ama adetimde baslamadi sence hala hamilel olma sansim varmi ne düsünmem gerektigini bilmiyorum kafam karisti.sanki hic cocugum olamicakmis gibi icinde kötü bir his var
cANIM ÖYLE DÜŞÜNME İİ DÜŞÜNKİ İİ OLSUN...
Buarada ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VARDIR. HERŞEYDEBİR HAYIR VARDIR DİYE DÜŞÜNMEK DAHA DOĞRU SAKIN CANINI SIKMA İYİ DÜŞÜNÜRSEN MUTLKA BİRGÜN KARŞINA GELECEKİR. ALLAH YARDIMCIN OLSUN
allah kolaylik versin insallah kisa zamanda biriktirirsiniz.bizdede esimin sperm sayisi düsük 2 asilama olumsuz cikti benimde asilamadan ümidim kalmadi tüp bebek denemeyi dusunuyoruz.burda sigorta böyle seyleri kayrsilamiyor bende para bulmaya calisiyorum burda 8 bin frank
merhaba bende 31 aralıkda aşılama yaptırdım ve iki gündür göğüslerimde hafif sancı ve gerginlik var başkada herhangi bi belirti yok acaba hamile kalındığında adet belirtileri devam ediyormu?
slm kızlar ebnim regl günümü bile beklemeden 31 .12 de regl oldum bu kezde başarısız. drum bu ay doğum kontrol hapı kullanıp bir daha ki ay yani şubatta yeniden aşılama deneyeceğini söledi. Sizde de bu şekildemi uygulama yapıyolar?
gst'ciğim sende durum ne . inşallah güzel haberlerini alırım.
kızlar günaydınnnn.ben daha önce 1 kez aşılama yaptırdım ama tutmamıştı aralık ayında evde tadilat yapıldı doktorum da aralık ayında tekrar aşılama yapmamı söyledi ama bu ay mümkün değil ocak ayında yaparız demiştim.hiç gebelik belirtim yoktu ama 2 gün adetim gecikmişti dün testte iki çizgiyi gördüm inanamadım kan testinde de pozitif çıktı hala şoktayım darısı sizin başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?