üzülme bitanem..allah büyük..:Saruboceq:
ah canım.tahmin ettiğim gibi sonuç olumsuz çıktı.artık biraz bu konudan uzak kalmak istiyorum.geçici süreliğine pes ediyorum...Mevlam sizleri muradına erdirir inşallahsenağlama
canıımm ya çook üzüldüm okadar ihtiyacım vardıki senden ve isteyenlerden olumlu haberleri almayı kısmet sen bana söylemiştin pes etmek yok die şimdi ben söylüyorum pes etmek yok hep zorlıcaz şansımızı bak ben şuan düşünmüyodum ikinciyi ama karşıma böyle bir şans çıktı maddi açıdanda hiç hazır değiliz en azından daha sonra düşünüyoduk bu fırsatıda değerlendiricez sanırım. sende peşini bırakma dr.unla görüş dozunu yükseltsin bende 75lik kullandım sonuç negatif şimdi daha yükseği denenecek üzülme nolur çok zor biliyorum ama ben atlattım şimdi önüme bakıyorum sende öyle yap kısmet bu biz tedbirimizi alalım takdir ALLAHtan cümlemize nasib eder inşallah kısa zamanda
:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::1hug::1hug::teselli::teselli:
aslında bende kendimi hazırladım sanıyordum ama yinede çok zor geldi.beynim ve vücudum gerçekten yoruldu canım. doktorumlada konuştuk bugün. herşey o kadar yolundaydıki inanamadı.oda biraz ara verelim, düşüncelerin bile dinlenmeye ihtiyacı var dedi.en iyisi biraz oluruna bırakmak. birkaç ay sonra tekrar deneyecem elbet.ama bu arada sizinle bağlantımı kesmeyip mutlu haberlerinizi bekleyecem.kim istemezki teyze olmayı
seni çok iyi anlıyorum canım inanki bu durum normalde beklemekten dahada zordu bişeyler yapıp çaba gösteriyosun bi heyecan kaplıyo ve birden tökesliyosun çook zorr bizi en iyi biz anlarız lütfen ayrılma burdan bahsetmiştimya gonal f iğnelerden bir fırsat çıkmıştı bizde şuan onu denemeye hazır hissetmiyoruz kendimizi bizde ara vericez yani kısmet nezaman olur bilmiyoruz tekrarı RABBİM inşallah uğraşmamıza fırsat vermeden nasib eder cümlemize
bana aşılama öncesi sadece klomen kullandırtmıştı dr.um. hangi durumda iğne veriyorlar, bilen var mı? ve iğne daha mı etkili acep?
canım benim bildiğime göre 4 buçuk 5 arası
bu 4 veya 5 arasi türk parasimi yoksa euro mu.daha önce diger yazanlarin yazilarini okumustum sanirim seninkide tutmamisti simdi nasilsin bir gelisme varmi.a.s.a.s. ben 2 kez yaptirdim tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?