her haftamı yapılıyo kılo verdnzmıı
22 haziran pazartesi için gün aldım Bursa Fsm de Bahar Kahraman tavsiye üzerine gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim ilk seans 100 diğer seanslar 50TL hafta da 1 gidiliyormuş.bursada akupunktura giden ve doktor önerebilecek var mı?
Canim bendede genetik olarak kan pihtilasmasi var. Coumadin kullaniyorum. Yaptirdinmi sen sonuc aldinmi bilgi verirmisin banaBen Bursa'da oturuyorum.k vliyim evlendiğimde 60 kilo idim boyum 167 ama şuanda 80 kiloyum.. Üst üste hamileliklerim oldu 2 kez doğum yaptım.. Çocuk için tedavi gördüm.. Pcos'um var bu yüzden adet düzensizliklerim de oluyor işte bunların hepsi bende birleşti ve 20 kilo olarak kaldı.. Diyetisyenlere gittim spor yapıyorum ama son doğumumdan sonra en fazla 10 kilo verebildim pcos olduğu için insülin direncim de yüksek bu yüzden kilo vermem çok ama çok zorlaşıyor.. Akupunkturu son çare olarak görüyorum.. Benim gibi olan yada benzer durumlar yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum ne yapmalıyım?? Bursada tavsiye edebileceğiniz akupunktur uzmanı istiyorum..
22 haziran pazartesi için gün aldım Bursa Fsm de Bahar Kahraman tavsiye üzerine gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim ilk seans 100 diğer seanslar 50TL hafta da 1 gidiliyormuş.
Canim bendede genetik olarak kan pihtilasmasi var. Coumadin kullaniyorum. Yaptirdinmi sen sonuc aldinmi bilgi verirmisin bana
Merhaba ;bursada akupunktura giden ve doktor önerebilecek var mı?
arkadaşlar Bahar KAHRAMAN ı kesinlikle tavsiye etmiyorum tam bir para tuzağıdır.
Merhaba ;
Bursada yaşıyorum.Yaklaşık 2 haftadır bir arkadaşımın tavsiyesi ile Akupunktura gidiyorum. Doktorum Murat Evis. FSM Bulvarında yeri..Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her seansı 50.-TL..İnsilün direncim var. Sabah ve Akşam ilaç kullanıyorum. Ama yinede gece uyanıp yemelerimin önüne geçememiştim.2 haftadır gece uyanmalarım bitti. yemek yemelerim bitti. 2 haftada 3 kilo verdim.1 kg sadece yağdan ayrıca..Diyetede çok dikkat ediyorum tabiki..Tavsiye ederim..
Benimki ise yarar olursa söylerim sen bulursanda sen soyleArkadaslar Istanbul anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız bır yer var mı
Cumartesı çalışıyo olmaları cok işime yarar
Senin doktorun nasıl yapıyor? Çok karışık kafam o kadar kiloyu verenler akupunkturla bianda iştahı kesilenler nasıl yapıyor acabaBenim doktor tohum falan vermedi.Ama benim motivasyonum çok düştüşimdiye kadar 5kilo vermiştim.Ramazanın son haftası habire yedim ve 1 kilosunu geri aldım tekrar başlamaya çalışıyorum. Igneler var ama diyete spora ve suya dikkat etmiyorum
Merhaba ben de dun akupunktura basladim. Ama doktorumu pek sevemedim ilk andan motivasyonumu bozdu cok uzuldum. Fakat bu beni hirslandirdi kilo verecegime inaniyorum. Gelismeleri sizlerle paylasirim doktoru soran olursa da ozelden anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?