- 30 Ocak 2015
- 43
- 5
- 13
- 35
nereye gıttınız?evet ben verdim 21 günde hiç zorlanmadan 6 kilo verdim akapunturu herkeze tavsiye ediyorum
nereye gidiyorsunben beşiktaşta oturuyorum ama gidebilirim her yere farketmez. Doktorun sana haftada 2 kere çağırabilirim demesi ilginçmiş aslında biraz. Çünkü benim annemde akupunkturla verdi ve başladığında 110 kiloydu yani gayet tombikti:) ama o bile haftada bir gidiyodu hatta baktı 10 güne kadar acıkmama etkisi devam ediyor, on günde bir gitmeye başlamıştı.
geçen perşembe yaptırdım ve iştahım hakikaten kapandı, yani gözümün önünde olmayınca aklıma yemek gelmiyor, bu sabah evde tartıldım, başladığım kilodan 1.8 kilo daha az gösteriyor ki doktorun verdiği diyeti harfi harfine yapmadım,o diyet biraz ağır geldi bana bende biraz daha insancıllaştırarak yaptım
nereye gittinslm ben bugün itibarı ile akapuntur ve kendim sayesinde 2 ayda 14.50 kilo verdim bence deneyin...
İlk odeme[/QUOTE] nerde acaba burası yerini söylermisinizİlk odeme 30tl dahs sonraki seanslar 20tl
ladyybugg, post: 38109251, member: 559691"]Bu doktora bende gitmeyi düşünüyorum gerçekten herkes cok ovuyor. Aslinda benim annemde uc dort yıl önce bu doktora gidip asiri kilo vermisti istahsizliktan midesi kuculmustu ve istesede cok yiyemiyordu suabki halini sorarsaniz bir hamilelik daha gecirdi ve suanda kilolu ancak dogum kilosu yakinda vericek hepsini :)) bu qra bende gitmeyi düşünüyorum hem fiyati cok uygun hemde herkes cok ovuyor yanibda diyet listesi veriyor ona birebir uymaniz gerek zaten haftada birgun serbest gun veriyor budoktor bildigim kadariyla. Acaba simdkkifiyati nedir
*bende geçen hafta perşembe günü başladım 86,500 la
Bakırköy kızılay tıp merkezine gidiyorum çokta uygun ilk seans 50 tl sonrakiler 25 tl. bakalım bu c.tesi gidicem bakalım nesıl sonuç çıkacak yazarım buraya
Cnm ben umraniyede umran polikligine gdyrm santraldekine ayten hanima.a. Astirdim hemde en uygunu orasi 62lira kesinlikle tavsiye ederim tek sinir oldgm taraf cok kalabaliknerde yaptırdınız?
Cnm bu cok ozel sirri kimmsecikler bilmiyor ama size soyliyeyim :) dogum ve ciddi bi iki hastaliktan sonraKaç kilosun boyun kaç cnm çok iyi gitms
Selamlarr. Bendr akapunktur yaptirmak Istiyorum. Kim nasil yapiyor. Sadece kulaktan yeterli olur mi. Yeni dogum yaptim. Emzirmiyorum malesef. Bir skinti olur mu,?
bende tuzla da çalışıyorum araştırdım ama bir yer bulamadım pek önerilen falan tuzla içmeler de termal otel varmış kaplıcalar falan orda bir doktor var ona gideceğim telefonla konuştuk 280 tl mi neydi seansı 35 tl ye geliyorduMerhaba istanbul tuzla da oturuyorum akapunktur a giden arkadaşlar en yakın ve ii bir dr tavsiye edebilirler mi
bende tuzla da çalışıyorum araştırdım ama bir yer bulamadım pek önerilen falan tuzla içmeler de termal otel varmış kaplıcalar falan orda bir doktor var ona gideceğim telefonla konuştuk 280 tl mi neydi seansı 35 tl ye geliyordu
Bugun görüşmeye gittim ama hiç tatmin etmedi açıkcası bende yaptırmadım zaten doktorda bu yöntemin zayıflatmadığını sadece iştahı biraz kapattığını söyledi bana azeri kökenli bir doktordu 15 yıldır ordaymış odur muhtemelen turgay mehmetbeyli adıDaha önce içmelerdeki akapunktura gitmiştim burdaki arkadaşlar bölgesel de yapılıyor akapunktur yazınca hem bölgesel olsun dedim ve içmelerdeki dr diyet listesi hiç vermemişti iki hafta gittim bi gram bile verememiştim belki dr değişmiştir yöntemler aynı değildir giderseniz yorumlarınızı merak ediyorum
Nisan ayinin sonunda 100e dussem daha ne isterimmmm....tam iki ay olacak ozaman .16kilo verilmis olacak ozaman dua edin kizlar bnm icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?