Akupunktur ile zayıflayanlar

nereye gidiyorsun

Kızlar bende cumartesi günü gideceğim seansı 50 tl imiş telefonda bir görüşme yaptım hayırlısı olsun bakalımmmm

İlk odeme[/QUOTE] nerde acaba burası yerini söylermisiniz

Son düzenleme:
*
sonuçlar nasıl memnun kaldınızmı bir de orda akupunktur doktoru anestezi uzmnı olarak görünüyo doğru mu yani başarılımı sizce bende gitmeyi düşünüyorum

Bende 4 gün once akupunktura basladim degisik bir yontemle gobegime bacaklarima igne takti Mehmet Akgun oncedende kulakta denemistim ama faydali olmamisti simdi 1 kilo verdim :)

Selamlarr. Bendr akapunktur yaptirmak Istiyorum. Kim nasil yapiyor. Sadece kulaktan yeterli olur mi. Yeni dogum yaptim. Emzirmiyorum malesef. Bir skinti olur mu,?

Selamlarr. Bendr akapunktur yaptirmak Istiyorum. Kim nasil yapiyor. Sadece kulaktan yeterli olur mi. Yeni dogum yaptim. Emzirmiyorum malesef. Bir skinti olur mu,?

Benim bildiğim kadariyla sıkıntı olmaz emzirmene hatta iyi bile gelebilir ama sadece kulaktan yapilan trdavi hicbirseye yaramiyor onceden bende denemistim ama bosuna cope attim parmi ankaradaysan gittigim yeri onerebilirim farkli yerlerde kullanilan igneler sadece zayiflatmior rahatlatiyorda 20 dk suruyor seans ve kus gbi oluyosun

Merhaba istanbul tuzla da oturuyorum akapunktur a giden arkadaşlar en yakın ve ii bir dr tavsiye edebilirler mi
bende tuzla da çalışıyorum araştırdım ama bir yer bulamadım pek önerilen falan tuzla içmeler de termal otel varmış kaplıcalar falan orda bir doktor var ona gideceğim telefonla konuştuk 280 tl mi neydi seansı 35 tl ye geliyordu

Daha önce içmelerdeki akapunktura gitmiştim burdaki arkadaşlar bölgesel de yapılıyor akapunktur yazınca hem bölgesel olsun dedim ve içmelerdeki dr diyet listesi hiç vermemişti iki hafta gittim bi gram bile verememiştim belki dr değişmiştir yöntemler aynı değildir giderseniz yorumlarınızı merak ediyorum

Bugun görüşmeye gittim ama hiç tatmin etmedi açıkcası bende yaptırmadım zaten doktorda bu yöntemin zayıflatmadığını sadece iştahı biraz kapattığını söyledi bana azeri kökenli bir doktordu 15 yıldır ordaymış odur muhtemelen turgay mehmetbeyli adı

medilife ta akapunktur uzmanı mı varmış...erkek mi kadın mı....birde muayene ücretleri nedir...diye soracaktım:))

Kizlar neticeyi size yazacaktim boy1.70 kilo bi rahatsizliktan dolayi 116idi.akupuntura baslayali tam biray oldu ve suan 108.5a dustum birayda 7.5kilo verdim elhamdulillah.umraniyede umran polikliginde ayten hanimi tavsiye ederim

Nisan ayinin sonunda 100e dussem daha ne isterimmmm....tam iki ay olacak ozaman .16kilo verilmis olacak ozaman dua edin kizlar bnm icin

benimde tam bugün bir hafta oldu başlayalı... 165 boy 85.850 ile başladım. ilk hafta 2100 gram gitti.
Nisan ayinin sonunda 100e dussem daha ne isterimmmm....tam iki ay olacak ozaman .16kilo verilmis olacak ozaman dua edin kizlar bnm icin

inşallah verirsin. ben dua edicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…