- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi bende gidesim geldi şimdi iğceMerhabalar, mesajların tumunu okudum ve bende akupunktura gitmeye karar verdim. Pazartesi sabah Bakirkoy Kızılay da ignelerimi takdirdim. Psikolojik mi bilmiyorum ama benim istahim bicak gibi kesildi. Yemem gereken diyet listesindekileri bile cok zor yiyiyorum. Bugun 3. Gunum, 7 gun dolunca tekrar cagariyor. Başlangıç kilom 76.3. , gelismeleri yazıcam.
Gerçekten mi bende gidesim geldi şimdi iğce
Merhaba bende yarin gitmek istiyorum bana bilgi verirmsiniz neler yapiyor doktor. 86 kg imMerhabalar, mesajların tumunu okudum ve bende akupunktura gitmeye karar verdim. Pazartesi sabah Bakirkoy Kızılay da ignelerimi takdirdim. Psikolojik mi bilmiyorum ama benim istahim bicak gibi kesildi. Yemem gereken diyet listesindekileri bile cok zor yiyiyorum. Bugun 3. Gunum, 7 gun dolunca tekrar cagariyor. Başlangıç kilom 76.3. , gelismeleri yazıcam.
Bende başlıcam inşallah bi kaç haftaya en merak ettiği konu acısı ne kadar oluyor ? Kulakta iğneler kalıyormu _?bende başladım akupunktura. ilk haftam. 81.6 ile başladım. yarın iğnelerim değişecek.
Merhabalar, mesajların tumunu okudum ve bende akupunktura gitmeye karar verdim. Pazartesi sabah Bakirkoy Kızılay da ignelerimi takdirdim. Psikolojik mi bilmiyorum ama benim istahim bicak gibi kesildi. Yemem gereken diyet listesindekileri bile cok zor yiyiyorum. Bugun 3. Gunum, 7 gun dolunca tekrar cagariyor. Başlangıç kilom 76.3. , gelismeleri yazıcam.
selam, acısı nerdeyse hiç olmuyor ve kulakta iğneler kalıyor. toplamda iki kulağımda 10 tane iğne var. benim 2. haftam.Bende başlıcam inşallah bi kaç haftaya en merak ettiği konu acısı ne kadar oluyor ? Kulakta iğneler kalıyormu _?
selam, acısı nerdeyse hiç olmuyor ve kulakta iğneler kalıyor. toplamda iki kulağımda 10 tane iğne var. benim 2. haftam.
81.6 ile başladım.
ilk hafta kilom 79.5
Selam canım diyet listesi verdi mi sana uygulayabiliyormusun? Bende dün taktırdım bakalım işe yarayacak mı?
Sevindim acısı olmamasına kulakta iğneler varken duş vs nasıl oluyor pekiselam, acısı nerdeyse hiç olmuyor ve kulakta iğneler kalıyor. toplamda iki kulağımda 10 tane iğne var. benim 2. haftam.
81.6 ile başladım.
ilk hafta kilom 79.5
duşta sıkıntı yok, kulaklarınla çok oynama sadece. iğneler çıkmıyor yerinden.Sevindim acısı olmamasına kulakta iğneler varken duş vs nasıl oluyor peki
Hımm teşekkür ederim korkumu yendim birazda olsa. Bakalım bende etkisi ne olacak.duşta sıkıntı yok, kulaklarınla çok oynama sadece. iğneler çıkmıyor yerinden.
merhaba birşey soracağım. seans ne kadar zamanda bir oluyor. seans başına 62 değil mi? ayrıca beslenme listesi verdi mi ve spor yapıyo musunuz?Cnm ben umraniyede umran polikligine gdyrm santraldekine ayten hanima.a. Astirdim hemde en uygunu orasi 62lira kesinlikle tavsiye ederim tek sinir oldgm taraf cok kalabalik
yani aslında merak ettiğim her hafta 62 tl vericek miyim :) öyleyse çok masraflı olurmerhaba birşey soracağım. seans ne kadar zamanda bir oluyor. seans başına 62 değil mi? ayrıca beslenme listesi verdi mi ve spor yapıyo musunuz?
merhaba, benim 3.haftam. demetevlerde elif tıp merkezine gidiyorum. ilk gittiğinde 70 tl. diğer seanslar 50 tl.kızlar ankarada yaptıran varmı fıyat vs
her haftamı yapılıyo kılo verdnzmıımerhaba, benim 3.haftam. demetevlerde elif tıp merkezine gidiyorum. ilk gittiğinde 70 tl. diğer seanslar 50 tl.