• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Bulundugum sehirde bir tek kulaktan yapan yer var malesef.

Merhaba arkadaşlar bütün yorumları okuyamadım yazan olduysa gmrmediğim için soruyorum istanbul ümraniyede oturuyorum ve burda nerde vardır acaba akapunktur yapan gidip memenun kaldığınız yer varmı ama ümraniye merkezi uzağına gidemem

Merhabalar, mesajların tumunu okudum ve bende akupunktura gitmeye karar verdim. Pazartesi sabah Bakirkoy Kızılay da ignelerimi takdirdim. Psikolojik mi bilmiyorum ama benim istahim bicak gibi kesildi. Yemem gereken diyet listesindekileri bile cok zor yiyiyorum. Bugun 3. Gunum, 7 gun dolunca tekrar cagariyor. Başlangıç kilom 76.3. , gelismeleri yazıcam.

Merhabalar, mesajların tumunu okudum ve bende akupunktura gitmeye karar verdim. Pazartesi sabah Bakirkoy Kızılay da ignelerimi takdirdim. Psikolojik mi bilmiyorum ama benim istahim bicak gibi kesildi. Yemem gereken diyet listesindekileri bile cok zor yiyiyorum. Bugun 3. Gunum, 7 gun dolunca tekrar cagariyor. Başlangıç kilom 76.3. , gelismeleri yazıcam.
Gerçekten mi bende gidesim geldi şimdi iğce

Gerçekten mi bende gidesim geldi şimdi iğce
Merhaba bende yarin gitmek istiyorum bana bilgi verirmsiniz neler yapiyor doktor. 86 kg im

Merhaba canım bende yarın sabah dediğin yere gidip başlayacağım nadıl gidiyor memnunmusun?

selam, acısı nerdeyse hiç olmuyor ve kulakta iğneler kalıyor. toplamda iki kulağımda 10 tane iğne var. benim 2. haftam.
81.6 ile başladım.
ilk hafta kilom 79.5

Selam canım diyet listesi verdi mi sana uygulayabiliyormusun? Bende dün taktırdım bakalım işe yarayacak mı?

Selam canım diyet listesi verdi mi sana uygulayabiliyormusun? Bende dün taktırdım bakalım işe yarayacak mı?

evet diyet listesi verdi. uygulamaya çalışıyorum. çok yoğun çalıştığım için günlük 1 saatlik yürüyüşü haftada 3 gün yapabiliyorum. zaten akupunktur açlık ve iştah aşırılıklarını kontrol altına alıyor. sadece destek. diyetle kilo veriyoruz. eminim ki bir hafta sonunda verdiğin kiloyu görünce daha da dikkat edeceksin diyetine.

Cnm ben umraniyede umran polikligine gdyrm santraldekine ayten hanima.a. Astirdim hemde en uygunu orasi 62lira kesinlikle tavsiye ederim tek sinir oldgm taraf cok kalabalik
merhaba birşey soracağım. seans ne kadar zamanda bir oluyor. seans başına 62 değil mi? ayrıca beslenme listesi verdi mi ve spor yapıyo musunuz?

Back
X