• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

her haftamı yapılıyo kılo verdnzmıı

her hafta iğneler değişiyor. benim insülin direncim var. aylarca 1 gr. bile verememiştim. 2 haftada 2,600 gr verdim. tam adet dönemime denk geldi. aslında doktor daha fazla verebileceğimi söyledi. bu kadarı bile yeter. benimle başlayanlar 5-7 kilo arası verdi.

Günaydın, uzun süredir giremedim mesajlarinizi gec gordum. Benim akupunkturda bu 4. Haftam olacak. Bakırköy Kızılay a gidiyorum. Baslangic kilom 76.3 tu. Simdiki kilom 69.9. Ben cok memnun kaldim. Istahim bariz sekilde kapandi. Ene4jim yukseldi. Su an haftada bir cagariyor ve her gittigimde ignelerin yeri degisiyor. Boynuma kulagima bazen ayagima taktigi oluyor. Tek sorun asiri kalabalik. Doktora pek birsey sorup cevap alamiyorsun. Cok seri hareket ediyor. Oglene kadar 100 hastaya bbakıyor. Onun disinda yuruyuste yapiyorum. Tekrar yazarimyazarım

Ben Bursa'da oturuyorum.k vliyim evlendiğimde 60 kilo idim boyum 167 ama şuanda 80 kiloyum.. Üst üste hamileliklerim oldu 2 kez doğum yaptım.. Çocuk için tedavi gördüm.. Pcos'um var bu yüzden adet düzensizliklerim de oluyor işte bunların hepsi bende birleşti ve 20 kilo olarak kaldı.. Diyetisyenlere gittim spor yapıyorum ama son doğumumdan sonra en fazla 10 kilo verebildim pcos olduğu için insülin direncim de yüksek bu yüzden kilo vermem çok ama çok zorlaşıyor.. Akupunkturu son çare olarak görüyorum.. Benim gibi olan yada benzer durumlar yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum ne yapmalıyım?? Bursada tavsiye edebileceğiniz akupunktur uzmanı istiyorum..
Canim bendede genetik olarak kan pihtilasmasi var. Coumadin kullaniyorum. Yaptirdinmi sen sonuc aldinmi bilgi verirmisin bana

22 haziran pazartesi için gün aldım Bursa Fsm de Bahar Kahraman tavsiye üzerine gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim ilk seans 100 diğer seanslar 50TL hafta da 1 gidiliyormuş.
Canim bendede genetik olarak kan pihtilasmasi var. Coumadin kullaniyorum. Yaptirdinmi sen sonuc aldinmi bilgi verirmisin bana
bursada akupunktura giden ve doktor önerebilecek var mı?
Merhaba ;
Bursada yaşıyorum.Yaklaşık 2 haftadır bir arkadaşımın tavsiyesi ile Akupunktura gidiyorum. Doktorum Murat Evis. FSM Bulvarında yeri..Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her seansı 50.-TL..İnsilün direncim var. Sabah ve Akşam ilaç kullanıyorum. Ama yinede gece uyanıp yemelerimin önüne geçememiştim.2 haftadır gece uyanmalarım bitti. yemek yemelerim bitti. 2 haftada 3 kilo verdim.1 kg sadece yağdan ayrıca..Diyetede çok dikkat ediyorum tabiki..Tavsiye ederim..

Merhaba ;
Bursada yaşıyorum.Yaklaşık 2 haftadır bir arkadaşımın tavsiyesi ile Akupunktura gidiyorum. Doktorum Murat Evis. FSM Bulvarında yeri..Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her seansı 50.-TL..İnsilün direncim var. Sabah ve Akşam ilaç kullanıyorum. Ama yinede gece uyanıp yemelerimin önüne geçememiştim.2 haftadır gece uyanmalarım bitti. yemek yemelerim bitti. 2 haftada 3 kilo verdim.1 kg sadece yağdan ayrıca..Diyetede çok dikkat ediyorum tabiki..Tavsiye ederim..

Kaç kilosunuz?Kilo verme hızı kiloya göre degisiyor ya o yüzden sordum

kızlar merhabalar;
bugün Bakırköy tıp merkezinde 67.8 kg (tabi ayakkabılar kıyafet falan) ile akupunktura başladım. valla kalabalık olur falan diye korktum ama hiç sıra yoktu aşağıda veznede paramı ödeyip hemen girdim. ama benim arkamdan bir kaç kişi daha geldi yani sanırım biraz şanslıydım. sadece sağ kulağıma taktı iğne doktor yasaklar ve izinliler listesi verdi bi tane işte klasik unlu şekerli şeyler yasak, sebze et falan yenilecek diye. açıkçası çok sıkı diyet yapabildikten sonra zaten akupunktura ihtiyacım olmazdı.benim beklentim iştahım kesilmesi eğer öyle olursa tabiki daha kontrollü olabilir böylece sakıncalı yemeklerden uzak kalabilrim. bakalım hayırlısı. bu arada fiyatı 50tl ilk seans sonrası 25 tl 2haftayı geçirmemek lazım ama geçerse yine 50 tl. bakırköyde dr şenbayramı aradım dün orası seansı 100 tl demişti aklınızda bulunsun.

bugün tekrar seansa gittim 900gr vermişim açıkcası beni çok tok tuttuğu söylennemez:( bbiraz dikkat ettim işte o kadarcık vermişim :S

Halen devam eden var mi? Ben yeni başladım yarın 2. Seans ama emin değilim ise yarayıp yaramadigindan :110: kilo vermemisimdir çünkü bayram nedeniyle diet falan yapmadım ve regl oldum. Kulagimda tohumlarim ve iğnelerin halen duruyor. Ve bazı sitelerde tohum ise yaramaz yazıyor kafam çok karışık.....

Benim doktor tohum falan vermedi.Ama benim motivasyonum çok düştü :( şimdiye kadar 5kilo vermiştim.Ramazanın son haftası habire yedim ve 1 kilosunu geri aldım :( tekrar başlamaya çalışıyorum. Igneler var ama diyete spora ve suya dikkat etmiyorum :(

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü akapunktura başladım. Bugun itibariyle 1 kg vermişim. Çok sıkı bir diyetle tabi ki.

Arkadaslar Istanbul anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız bır yer var mı
Cumartesı çalışıyo olmaları cok işime yarar:KK16:

Merhaba ben anadolu yakasında bir yere gidiyorum ama henüz düzenli gidip diyet yapmadım 2 haftadır tatildeydim yeni geldim somut bir sonuç olmadığı için tavsiye edemiyorum bayram artı 2 haftalık tatilde kilo almadiysam iyi bu arada ignelerimi ben 10 gün sonra çıkardım yarın tekrar gideceğim ve sıkı bir diyet ve sporla sonucu bekleyecegim

Benim doktor tohum falan vermedi.Ama benim motivasyonum çok düştü :KK43: şimdiye kadar 5kilo vermiştim.Ramazanın son haftası habire yedim ve 1 kilosunu geri aldım :KK43: tekrar başlamaya çalışıyorum. Igneler var ama diyete spora ve suya dikkat etmiyorum :KK43:
Senin doktorun nasıl yapıyor? Çok karışık kafam o kadar kiloyu verenler akupunkturla bianda iştahı kesilenler nasıl yapıyor acaba

Merhaba ben de dun akupunktura basladim. Ama doktorumu pek sevemedim ilk andan motivasyonumu bozdu cok uzuldum. Fakat bu beni hirslandirdi kilo verecegime inaniyorum. Gelismeleri sizlerle paylasirim doktoru soran olursa da ozelden anlatirim :KK51:

Merhaba ben de dun akupunktura basladim. Ama doktorumu pek sevemedim ilk andan motivasyonumu bozdu cok uzuldum. Fakat bu beni hirslandirdi kilo verecegime inaniyorum. Gelismeleri sizlerle paylasirim doktoru soran olursa da ozelden anlatirim :KK51:

Hangi ildesiniz hangi doktora gidiyorsunuz?

Back
X