• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

ben de akapunktura başlamayı düşünüyorum önümüzdki hafta
şimdilik dr araştırıyorum

Bakırköyde başladım bende 2 haftada 3 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Bende tedirgindim işe yaramaz diye fakat gerçekten yarıyormuş iradeli olmak gerekiyor

F FelixTheCat nerde ne kadara yaptırıyorsunuz ıgneler acıtıyor mu ve sureklı kulagınızda mı kalıyor

Istanbul bakirkoy kizilayda yaptiriyorum. Ilk seans 50 tl sonra her hafta 25 tl oduyorum. 2 haftada 3 kg verdim. Ilk haftalar iyi kilo veriliyrmus daha sonra yavasliyormus fakat hizli kilo vermek zaten sikinti. Igneler acitmiyor hafif bir yanma hissi oluyor o kadar zaten minicik birsey caniniz o kadar da tatli degildir sanirim

Uygulamayı nasıl yapıyor doktorunuz?
Benim eski gittiğim doktor vücuduma iğne takip göbek bölgesine yaklaşık 4-5 iğne takip iki tanesine 25 dk elektrik veriyordu sonra kulagimi tohum ve igne ile dolduruyordu 12 ser tane falan hiç kilo veremedim 2 ay gittim şimdi başka bir Dr a başladım oda basımdan ayağıma kadar yaklaşık 15 iğne takıyor 25 dk bekletiyor elektrik falan yok sonrada kulağıma 4 er iğne takiyor bu çok yeni yorum yapamiyorum ama hangisi doğru nasıl oluyor bilmiyorum
Sizin doktorlariniz nasıl yapıyor lütfen yazar misiniz

igneleri sadece kulağıma takıyor her bir kulakta 5 er tane iğne var birde 1200 kalorilik bir diyeti var ama haftada 4 gün 1 saat sporda yapıyorum hepsi bir arada olunca sonuçda alabiliyoruz

ankara demetevlerde elif polikliniği var meti bey akupunktur uzmanı tavsiye ederim 0312 332 33 35 randevu almak isterseniz telefonuda verdim

merhaba arkadaşalar.bende yaptırmak istiyorum Antalyada yaşıyorum.Bildiğiniz iyi bi yer var mı Antalya'da?simdiden teşekkürler...

kizlar bana ankarada iyi bir akapunktur doktoru tavsiye edermisiniz?

kizlar bana ankarada iyi bir akapunktur doktoru tavsiye edermisiniz?
Bi kaç klinikle bende görüştüm canım
Mehmet Akgün
Ebru Akça Kanat
Tayfun Yosunkaya bunlardan bi kaçı bildiğim kadarıyla Mehmet Akgün bi kulak tedavisi yapmıyor bakalım daha karar veremedim ama başlıycam.Sende Seçimini yaptığında bilgilendirirsen sevinirim :)

Back
X