Ben devam ediyorum ama son hafta kilo veremedim,diyet listesinden uzaklaştım.verdiğim kiloyu almamaya çalışıyorum şimdilik.Evet canım maalesef...
Doktor biraz dinlenip devam edersek daha başarılı oluruz dedi.
Sen ne yaptın?
Arkadaşlar bu hafta itibari ile akupunktura başlamış bulunmaktayım haftada 2 kez gidiyorum ve onerdıklerı dıyetı uyguluyorum artı spor yapmaya calısıorum şu anda 1 hafta oldu ve 2 kez gitmiş bulunuyorum hayırlısıyla fazla kilolarımı atmayı planlıyorum bu sekılde yapıp kılo veren arkadaslar varmı acaba ??
valla arkadaşım ben 1 hafta önce bakırköy kızılayda kulak akupunkturu yaptırdım hiç bir etkisi yok kesinlikle denemeyin
valla arkadaşım ben 1 hafta önce bakırköy kızılayda kulak akupunkturu yaptırdım hiç bir etkisi yok kesinlikle denemeyin
sence faydası olur mu?yani akupunktur+normal beslenme+yürüyüş ile?Ben geçen yıl yaptırdım uzun bir süre devlet hastanesinde seans başı 27 liraydı böyle kadınları kurbanlık koyun gibi oturtup tek tek sırayla hepsine yapıp bekletiyolardı bende akupunktura güvenerek yedim sporda yapmadım o zamanlar 1-2 kilo verdim sadece :/
2 haftam bitti 3. haftama başladım. 2 kilo verdim şu an 69KG'ım. Doktorumla anlaşmamız haftada 1 kg içindi zaten.
Bu arada haftasonları diyeti bozup rakı sofralarına kaydığım da oldu ama sonrasında 30dk yerine 45dk yürüdüm... Akupunkturun ilk haftası çok zordur, vücudun iğnelere alışması için 2. haftayı beklemeden karar vermeyin derim. 2 hafta çok rahat geçti benim, tatlı krizim inanılmaz azaldı. Hatta 3. haftaya girdiğinde bazı öğünleri zorla yemeye başlıyosun. Azla doyabildiğini görmek çok güzel bir duyguymuş:)
Tabi herkes kendi deneyimlerine göre bir yargıda bulunur. Ben bu konuda oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. İyi bir doktorla rahat bir program uygulayarak haftada 1'er 2'şer veriorm:) İzmir'deki, daha doğrudu Karşıyaka'daki arkadaşlara doktorumu gururla tavsiye edebilirim.
akupunktura gittiğin süreler ve ücretler hakkında bilgi verirmisin. kulak akupunkturda sürekli kulağında bir iğne ile mi dolaşıyorsun.ben özel bir hastaneye gideceğim sanırım.ben ilçede yaşıyorum. bunun için her sferinde il merkezine 2saa t otobüs ile gitmem gerekiyor. sence değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?