• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

ben de tekrar başladım akupunkturla diyete. daha dün taktırdım iğnelerimi. daha önce çok güzel kilo vermiştim inşallah yine aynısını başarırım ve istediğim kiloya ulaşırım.:46:

Merhaba, daha once baska bir baslikta da yazmistim AMA burdan da paylasalim istedim. Ben 2.5 Ay once dogum. Yaptim ve emziriyorim, bu surecteki tek zararsiz metabolizma hizlandirici olarak akupunktur oldugunu arastirdim ogrendim. 2 haftadir duzenli olarak devam ediyorum, hem kilom azaldi , hem de sutum artti. 66 Dan 63 Kiloya Indim simdilik devam da ediyorum. He dedim 58 kg olmak Inslahh, ankara Cukurambar da cadde uzerinde dr Caglar cirpan a gidiyorum, simdilik tavsiye edebilirim

mrb devam edıyrmusunuz memnun kaldınızmı kaç kılo verdılnız,dıyet ve sporda varmı bırde senas ucretı ne kadar

mrb devam edıyrmusunuz memnun kaldınızmı kaç kılo verdılnız,dıyet ve sporda varmı bırde senas ucretı ne kadar

Merhaba Evet Ben gidiyorum Hala, su an 59 kilo dayim Hala emziriyorim , toplamda 15 seans yapti acikma sinir ofke olmadan veriyorum. Ben gayet memnunum halimden , tavsiye ederim Caglar beyi AMA randevu bulmak kolay olmuyor pek

Sevgiler

Merhaba önceki sayfalarda yazmıştım. 2. Haftamdan sonra yazamadım. Ben toplamda 5 seans gittim ve 3 seansta bölgesel incelemeye gittim. Bölgeselde daha uzun iğneler takıp 15-20 dk bekletiyorlar sonra çıkartıyorlar. Sabır ıgneler yine 1 hafta kalıyor. Ama 5 hafta gitmeme rağmen 1,5 kg verdim. 56 ile başladım. 54,5 kg su an ve diyete çoğunlukla uydum. Ama kg az diye mi veremiyorum anlamadım. Az az sık sık yemeyi denedim olmadı. Aç gezdim yine olmadı. Su bol bol içiyorum. Tatlı yemiyorum. Ama anlayamadım en son troit testi yaptırıcam.

Merhaba, ben de zayıflamak için akupunktura gidiyorum.Benim doktorum 10 günde bir çağırıyor.ilk defa 29 kasımda 63.2 kilo ile başladım 11 aralıkta tekrar gittiğimde 61.5 geldim , 10 günde 1.7 kilo verdim. Diyet listem değişti , akupunktur küpelerini yeniden taktı.Akupunktur diyetimi yapmayı kolaylaştırdı, kan şekerim düşmüyo , elim ayağım titredi gibi bir durumum yok.Ama diyet listesine uymak gerekiyor.Tartıldığım gün diyeti bozdum bi mola vereyim dedim ,öğlen akşam yedim o gün. Bu sabah tartıldığımda 62.3 geldim moralim bozuldu.Sizlerin diyet listeleri nasıl.

arkadaşlar ben de uzman doktor arıyorum.kartal pendık sancaktepe cıvarında ..zayıflamak ıcın bı de bunu deneyeyım ...bilgisi olan var mı?

Bende ekim ayının son haftası akupunktura başlamıştım + diyetisyenede.
Haftada bir uzun seans bir kısa seans.Uzun seansta iğneler değişiyor, kısa seansta uyarmalar yapılıyor.
Diyetisyenlede haftalık görüşmemiz var.
Ücret olarak aylık akupunktur 350 tl , diyetisyen 150 tl , iyi para ödüyorum anlayacağınız.
Gidişat olarak pek iç açıcı değil.Diyetisyenin verdiği bana özel birlikte hazırladığımız diyete çoğunlukla uyuyorum.
Ancak henüz hayatıma sporu katamadım.Hep bir bahanem var hastalık ,yorgunluk vs hiç bitmiyor.
Spor olmadığı için kilo verimi pek yok. 7 haftada toplam 2 kg vermişim.
Seanslarda , lazer veriliyor , kaset dinleniyor .Sormak istediğiniz bir şey var mı diyor .Pek konuya vakıf olmadığım için soru yok.Hep aynı şey kendinizi düşünün , stresinizi atın diyor.Zaten atabilsem o çok zor.
Sizin seanslarda neler yapılıyor , bahseder misiniz?

Ben ayrıca diyetisyene gitmiyorum , akupunktur yapan doktor diyet listesi veriyor.Akupunktur seansları 10 günde 1 oluyor. Seansa gittiğim de önce tartılıyorum.Sonra kulağıma bi alet tutuyolar, noktaları uyarması için.Sonra doktorun yanına geciyorum orda çok kısa bi sohbetin ardından(diyetin nasıl gectiğiyle ilgili) doktor kulağıma iğneleri takıp listemi veriyor ve cıkıyorum.
Ben bugun 2. 10 günümü bitrdim.İlk 10 günde diyete büyük oranda uydum ve 1.700 gram vermiştim.2. 10 günde biraz esnettim eğer gündüz mecburen yasak şeyler yediysem akşam yemek yemedim. Bu sabah tartıldığımda 1.1 kg vermiş göründüm evdeki tartıda.Doktorun tartısı biraz farkediyo.Bakalım bugun randevum var orda kaç kilo vermiş gözükeceğim :)
Tartıldığım gün bozuyorum diyeti, nasılsa öbür tartı gününe 10 gün var diye. Ama gecen sefer abartmışım biraz 4-5 günde zor toparladım kilomu .Bu seferde bozacağım ama çok abartmayacağım.
Spor olarakta cok düzenli bişey yapamıyorum ama dikkatimi çeken şey hergün 30 dakika yürürsem kilo vermem kolay oluyo.Artık havalar soğudu dışarda yürüyemiyorum.Bende evde internetten video acıp kafama göre bişeyler yapıyorum.Leslie sansone çok iyi mesela , zorlamadan hareket etmiş oluyorum.Doktor sadece yürüyüş yap dedi, yada pilates sınıfına falan git dedi.Koşu bandı önermedi , aletli jimnastik önermedi.Çok zorlama kendini dedi.

1.Periyot 29 Kasım 2013-11 aralık 2013 1.700 kg
2.Periyot 12 Aralık 2013-23 Aralık 2013 1.200 kg

toplamda 2.900 kg gitti . Başlangıç kilom 63.200 kg şimdiki kilom 60.300 kg.
Ellili rakamlara az kaldı.
(Evdeki tartıyla doktordaki tartı farkediyo aslında evde dün 59.9 çıktım :):) )

1.Periyot 29 Kasım 2013-11 aralık 2013 1.700 kg
2.Periyot 12 Aralık 2013-23 Aralık 2013 1.200 kg

toplamda 2.900 kg gitti . Başlangıç kilom 63.200 kg şimdiki kilom 60.300 kg.
Ellili rakamlara az kaldı.
(Evdeki tartıyla doktordaki tartı farkediyo aslında evde dün 59.9 çıktım :):) )
Sizin kilo veriminiz iyi olmuş, kolaylıklar diliyorum.
Bu hafta çok isteksizim moralim bozuldu, 200 gr almışım, hayırlısı bakalım.

Sevgili Hamiye
Ben tartıldığım gün bozmuştum diyeti(Pazartesi),dışarda yemek gelince evde abur cubur vs. Bu sabah tartıldım 61.00 geldim. 1 kilo almış görünüyorum yani 10 günde verdiğimi 1 günde almışım gibi. Ama ilk sefer bozdugumdada bu şekilde almış görünmüştüm son bi kaç gün kasınca aldıklarımı verip üstünede ekstradan verip 1.200 ile kapatmıştım haftayı.Yani moral bozmaya gerek yok ama tartıya yakın 4-5 gün akşamları yemeği cok cok azalıtrsanız sonuç alınıyo.
Ben bu hafta tartıya 3 gün kala , 3 gündede bi yerlere davetliydim.Gittiğim yerlerde yedim saat 16:00 a kadar.ama ondan sonra hiç bişey yemedim ve o 1.2kg yi son 3-4 günde verdim :)
doktorum bozduğumu bilmiyo, bozarsanız zor toparlarsınız dedi.Aslında haklı çok zor toparladım.
Bende pazartesi doktora gittikten sonra pek diyet yapamıyorum, sanırım biraz molaya ihtiyacım var. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
Siz bu hafta biraz diyeti uygulamaya dikkat edin, sabahları tartılın.diyet yapıp bozmadıkça kilo gittiğini görünce şevklenirsiniz bence.Birde böyle deneyin.Yani her sabah tartılarak.
İlk seansta aralarda hiç tartılmamıştım.Doktora gideceğim sabah 10 gün sonra tartılmıştım.Ama 2.seansta her gün tartıldım iyikide tartılmışım verdiklerimi aldığımı görünce çok dikkat etmiştim.
Bir dahaki tartı günüm 3 ocak bakalım nasıl olacak.Birbirimizi burda takip edip destek verelim.

Sevgili luncig merhaba,
Dün bemim seans günümdü.Önce akupunktur sonra diyetisyen görüşmem oldu.
Bizim seanslar her hafta ,iğneler haftada bir değişiyor.Hafta içide bir 5-10 dk kısa seansa alıyorlar.
100 gr vermişim , biraz komik geliyor ama 100 gr gitmiş.Benim şöyle bir sıkıntım oluyor,odaklanamıyorum.
Dr diyor ki yoğun bir stres var kendinize duvar örmüşssünüz aşamıyorum.
Siz yardım edin bana , etmezseniz etkili olamayız ,çözülmeniz lazım diyor.
Gerçekten öyle ama benim o sorunumun çözümü imkansız ,bu nedenle çözülmemde imkansız.
Diyet kısmında da genellikle sıkıntı yok ufak tefek hariç uyuyorum , uzmanda öyle diyor.
Egzersiz kısmı hiç yok işte asıl noktamın biri bu spor yapmam gerek ama henüz başlayamadım.Adamcağız bir hafta ücretsiz spor hediye etti iki haftadır onuda almadım.Bu hafta almayı düşünüyorum umarım.
Daha öncede bir seans pasif jimnastik hediye etmişti,onu almıştım.
Benim yapmam gerekenler kulak uyarımları , diyete uymak , spor yapmak.
Diğer seansım 4 ocakta , buradan paylaşalım.

tamam hamiye burdan yazalım.sık sık spor yapmak lazım gün de 30 dakika kadar.bigün yürüyüş bigün evde spor bi gün spor salonunda falan.o zaman hızlı gider kilolar.Benimde 3 ocaktaydı ama ileri aldırıcam tarihi.3 ocağa kadar mümkün degil veremem.şu anda almış gözüküyorum en son tartıya göre.bu akşamda yılbaşı yine bişeyler yenir içilir.ileri bi tarihe aldıracağım kontrolü.bizimki 10 günde bi çağırıyo öyle aralarda çağırmıyo.onun etkisi gecmez diyo. biraz dağıttım kendimi ama toparlıcam yarından itibaren.Anlaştıkmı diyet bozmak yok, hergün spor var haftada 1 gün spor yapmayabiliriz.
Senin cok az gitmiş öyle 100 gr la falan olmaz.ama kilo vermek istiyosak bazı akşamlar ekmeksiz gecirmek lazım.sıcak bitki çayıyla falan gecirmek lazım geceyi.Burdan hergün sporlarımızı paylaşalım.zaten diyet yapıyomuşsun sporda ekle , kesin sonuç alırsın.
Ben daha önce 54.2 lere kadar düşmüştüm.böyle bi internet sitesinde günlüğüm vardı.çok etkili oluyo gerçekten.
Yeni yılda bol kilo vermeler diliyorum,sağlıklı fit bi görünüm diliyorum sana :)

Merhaba , dünkü seansıma gittim anca tedaviye devam edemiyeceğm.Bende odaklanma sıkıntısı vardı .Dr ara verelim dedi.Çünkü hiç bir şekilde kendimi odaklayamıyorum.Bir seansım kalmıştı bu aykine ,onun yerine bir pasif jimnastik , birde ozon sauna verdi.
Diyetisyene şimdilik devam , 600 gr vermişim ki çok az.
Dr da diyetisyende neden böyle olduğunu soruyorlar.Bende boşuna mı size geldim diyorum.
8 haftada toplam 2.600 gr vermişim ki çok az.Diyete çoğunluk uyuyorumda spor yok ,yürüyüş yok ne olacak ancak gr la gidiyor.
Bakalım zamanla ne olacak hayırlısı.
Selamlar...

Merhaba arkafaslar;
Ben ankara da ıyı bur uzman arıyorum daha once ankara hastanesıne gıttım sonuc almadım.10 kılo vermek ıstıyorum

Merhaba arkafaslar;
Ben ankara da ıyı bur uzman arıyorum daha once ankara hastanesıne gıttım sonuc almadım.10 kılo vermek ıstıyorum

Merhaba Ben ankara cukurambarda doktor Caglar cirpan a gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim. Ciddi olarak incelme ve zayiflama yardimini gordum. Sevgiler

Merhabalar, benim de daha önce birkaç defa akupunktur deneyimim oldu ancak devam ettiremedim, çağlar çırpan'ın seans ücretleri nasıl acaba bilgi verebilirseniz sevinirim

Back
X