• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

bu arada ben denizlide yaşar gencere gidiyorum seansı 20tl.

bende denizlideyim akupunktura başlamak istiyorum sanırım yaşarbeyden başka doktordayok sana sorum bana anlatırmısın yaşar bey çok katı diyet uyguluyor diye duydum hatta birkaç arkadaşım gitti kimi bıraktı kimi 30küsur kilo verdi verilen diyet listeleri aynı hatta bende gördüm listeyi ilk hafta çorbayla birnevi detoks yapılılıyor aklıma takıla bukadar katıysa zaten sadece diyetilyle zayıflanmazmı?sen nekadar süre gittin nekadar kiilo verdin koruma programı uyguladınmı geri alma oldumu?
 
arkadaşlar , şuanda bir doktora gidiyorum ve mükemmel sonuçlar alıyo gidenler gerçekten süper hiç rejim falan yapmadığım halde kaldı ki spor da yapmadım 3 haftada 3.5 kilo verdim. kesinlikle tavsiye ederim.
 
merhaba arkadaşlar, izmirde yaşıyorum öğretmenim, son birkaç yılda çok kilo aldım... her ne kadar diyet yapsam da sonuç aynı : verdiğim kiloyu fazlasıyla geri alıyorum. boyum 169 cm, kilom ise 92 . bir yılda 12 kilo aldım :( maalesef kilo almaya devam ediyorum. abur cuburdan kendimi alamıyorum, tatlı yemediğim zaman sinirli oluyorum... Akupunktur son çarem gibi. yorumlarınızı okudum, izmirde karşıyakadayım, alp cemil buharalı diye bir doktor ismi duydum, giden var mı,tavsiyeniz nedir? ücret ve seans etkisiyle ilgili lütfen bilgi edinmek istiyorum. henüz 23 yaşındayım :(
 
bende ıksıre gıdıyorum cnm 1.5 ay oldubaslayalı 7 kılo verdım doktorumuzda gayret ıyı alısırsın zamanla ılk gun bende cok yemıstım:1:

snowflakeN merhabalar ıksır dediğin yer sanırım istanbulda, istanbul anadoluda yaşayan bir arkadaşım var akupunktur ile zayıflamak istiyor, nasıl bir yerdir bu ıksır fiyatı uygun geldi istanbul için memnun musun, sonuçlar nasıl?
 
allahım herşey istanbulmda ya da büyükşehirlerde.urfada akupunktur doktoru yok.bir güzellik merkezinde bir güzellik uzmanı yapıyor.flastasterin içinde minik tohum şeklinde mıknatıs var.onları uyguladı.bu şekilde yaptıran var mı?ya da güzellik merkezine yaptırıp sonuç alan?
 
yaa ben bi haftadır akupunktura gittim diyet yaptım amma sadece 900 gr vermişim onunda yarısı su yarısı kas bu ne yaa :s
 
herkese merhabalar...

Ben de akupunktura başladım... 4 hafta olmak üzere üç buçuk kilo falan verdim... gece gündüz tartılıyorum ruh hastası gibi oldum onun için 1 ay kadar tarılmama kararı aldım... daha önce diyetisyen kontrolünde 10 kilonun üzerinde vermiştim ama aynı şekilde çok hızlı geri aldım :( akupunkturun faydasını görüyor gibiyim öyle kasıcı diyetlerde yapmıyorum... Bu sefer umudum kalıcı kilo verebilmek...
 
arkadaşlar bende akapunktur yaptırmak istiyorum bana en yakın yer ümraniye..bi kaç sayfa okudum ümran polikliniğinden bahsedilmiş ancak google da aradım ümran tıp merkezi diye bir yerde var sizden ricam,ayten hanım ın bulunduğu yer neresiyese bana özelden mesaj atabilirmisiniz hepinizi öptüm bol kilo vermeli günler diliyorum:)
 
arkadaşlar yazılarınızı yeni okumaya başladım ankarada yaşayan ve yaptıran varsa nereye gidiyor öğrenebilirmiyim,herkese kolay kilo vermeler,sevgiler
 
iki sene önce akupunktur yaptırdım.kesinlikle kilo verdiriyor.bıraktıktan sonrada uzunca bir süre kilo alamadım ama şimdi tekrar aldım malesef.yani dikkat etmek gerekiyor:56:
 
arkadaşlar yazılarınızı yeni okumaya başladım ankarada yaşayan ve yaptıran varsa nereye gidiyor öğrenebilirmiyim,herkese kolay kilo vermeler,sevgiler

bende ankarada yaşıyorum ama denizlide yaptırmıştım.ankaradada kesinlikle kızılayda vardır orasıda eminim çok pahalıdır.
zaten bu ankarada hayatta çok pahalı malesef:27:
 
arkadaşlar yazılarınızı yeni okumaya başladım ankarada yaşayan ve yaptıran varsa nereye gidiyor öğrenebilirmiyim,herkese kolay kilo vermeler,sevgiler

canım bende yeni başladım ankarada beştepede fatih hastanesinde yaptrdım orayı düşünebilirsin :1:
 
3 aydır akupunktra devam ediyorum 3 ayda 14 kilo verdim çok mutluyum düşünen herkese tavsiye ediyorum. Ama iyi bir hekim kontrolunde
 
Merhabalar kızlar,


Ben Nisan 2012 de doğum yaptım toplam 23 kilo almıştım 15 Kg verdim geri kalan 8 kg bir türlü gitmiyor.
Bebeğim 7 aylık oldu artık hızla eski formuma dönmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz Bursa da akupuntur merkezi var mıdır?
 
ilk olarak altıncı ayda akapunktura başladım, ilk başladığımda 77.500 iken şuan 68 kiloya indim ve devam ediyorum. sürenin uzun olmasının nedeni 2 ay kadar ara vermiş olmam , eğer ki ara vermemiş olsaydım şuan 62 kiloyu görmüş olabilirdim. ve arkadaşlar belirtmek isterim ki akapunktur ile zayıflayanlar söylenildiği gibi geri almıyorlar. benim gittiğim doktora gelen hastalarla yaptığım konuşmalardan çıkardığım sonuç bu , herkese bu zorlu mücadelesinde ayrı ayrı başarılar diliyorum.
 
Merhaba arakadaşlar, bende akupunktra yeni başlayanlardanım 03.11.2012 de ilk seansa girdim,96,50 dediğinde gerçekten çok moralim bozulmuştu, 1 hafta sonra kontrole girdiğimde biraz umutsuzdum açıkçası veremedim korkusu ,1 haftada 2,200 gr vermişim bu hafta tekrar kontrole gidicem diyet listesine çok uyamıyorum çalıştığım için kötü bi vakayım :( acil kilo vermek istiyorummmm buarada bostancıda bir doktora gidiorum sevgilerrr.
 
Back
X