• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Selam, bende tekrardan başlıyorum bu tedaviye pendik reabilitasyon ve akapunktur merkezi var seansı 30 lira hem kulak hem vücut gerekli görürse yapıyıyormuş inşallah bu sefer zayıflayana kadar gidicem çok sıkıldım bu kilolardan 35 kilo vermem lazım Allah herkeze kolaylık versin...

Selam arkadslr baslıgı gorunce bı anımı paylasmak ıstedım:))) Bundan yıllarrr yıllar evvel 100kg gelıodum kılom benm ıcın dert degıldı vermek ıcınde hıcbı cabam yoktu gayet ıstahlı ve kıloluydum sonra bıgun bı tanıdık vasıtasyla bana akupnktr yaptırabılcgm bıyer onerıldı goztepede bıyerdı ozamnlr yenı yenı yayılıodu bu dedıgm 2000 senesınde olabılr:)) Neyse benm gıbı kılo problemı olan 2 kısıyle daha gıttık adam bı guzel anlattı sonra uygulamaya gectı ıslem sırasında acı flan hıssetmedk oldu bıttı vedalastık cıktık:))) Sonra tam karsıdakı kebapcıda 1 bucuk ıskender ve turevlerını yııp evlerımıze dagıldık:))))) Sonrada eve gelnce anneme dedımkı bu adamın ıstahını fln kesmıo hıkaye bunlar cıkartıorum ben:))) yanı aslında zayıflamayı hıc ıstemeyerk gıttıgm ıcın ınancım olmadıgı ıcın dogal olrak etkısını gormedm ama hatrladıkca yuzumu gulduren bı anı olrak kaldı bana:))) son durumuma gelınce oyle 100 kılo kalmadm gerek drla gerek daha sonra tek basıma ac kaldım susuz kaldım yanls dıyetler yaptm ama 60 kg oldum hee 85 kıloyken kocama asık oldum 15 kıloyu nasıl verdım hıc anlamadm:))) sonra kansızlk cıktı kan ıgnelrı vs derken 70 lere cıktım ama yıllarıdr kılomu 67 70 arası sabıtledım suan gorulgu gıbı hamıleyım 71 kıloyum mutluyum huzurluyum:)) bende dogmdn sonra verecgım kıloları dusunuorum sımdıden o zamanı gorursem tekrar aranıza katılıp deneyımlerınızden yararlanmak ısterım:)) Herkes ıstedıgı kıloya ınsın ınsallah azım en buyuk etken ALLAH yardımcımız olsun. Sevgılerrrr:))

Geçen cuma gittim 2 kilo vermişim hemde zorlanmadım az yedim ama canımın istediğinide yedim doyduğumu anlıyorum pisikolojk diye bilirisiniz ama sonuçta eskisi gibi değilim ...

selam ben daha önce akup 2 farklı kişiye gitmiştim
ama dr u sevmeniz ve dr un sizi kasmamaası önemli
ben önceklerde veirp geri almstm
en son dr a ise 4 ay kadar gittm
simdi artık gitmiorm ama faydasını gördm aku nn öneririm
en qzından dr a gitcem bu hfta diip yemiosunuz :) bu bile önmli.
ben sahsen cogu kez kendimi öle tutmustm.

benim annem akupunktur sayesinde 8 ayda yaklaşık 20 kilo verdi o sırada kolestrol ve tansiyon rahatsızlıkları da düzeldi ama bırakınca 5 ayda eski kilosuna tekrar döndü ve onunla ilgisi var mı bilmiyoruz ama yaşının çok çok üstünde aşırı bir kemik erimesi çıktı akupunktur öncesi ölçümleri normal olunca biz sorunu ona bağladık drları bile inanamadı ve tekrar ölçüm yapıldı ama sonuç aşırı kemik erimesi

Konuda uzun süredir konuşulmamış. Akupuntur yaptıran arkadaşlar, son durumlarınız nedir? Akapuntur sayesinde fazla kilolarınızdan kurtulabildiniz mi? Bursa da Sevda Tan varmış. Ona giden oldu mu aranızda ;)

kızlar ankarada bilidigniz memnun kaldıgınız bir akapuntur merkezi varmı ve ücretleri nasıll yardım ederseniz çok sevinirimm..kortiznlardan 3o kıloaldım 1o kılosunu kendı cabamla werdım ama gerısı cok yawas ilerliyor bnde baslamak istiyorumm yardımınıza ıhtiyacım var şimdiden tşklerr...:5:

ben akupunkturla 2 ayda 8 kg verdim, seanslar bittikten sonra 3kg daha gitti. sonrasında sağlık sorunları yaşadım. simdi toplamda verdigim 11kg nun 5,5 kg suna almış bulunuyorum. umarım hepsini geri almam.. dr. bir diyet listesi vermişti ama diyet listesi nette aratıp da bulduklarımızın aynısıydı. kibrit kutusu peynir, 3koftekadar et vb.. akupunkturun hormanal dengede bir değişikliğe yol açıp açmadıgını cok merak ediyorum. iştah nasıl kesilir. acaba mutluluk hormonlarımızı mı tetikliyor. hormonal dengede her hangi bir değişiklik yapıyorsa ve bundan bizim haberimiz yoksa, ben bundan korkarım arkadaslar. Her hangi bir yan etkisi olup olmadığını bir Endokrinoloji uzmanı doktora ve kadın dogum doktoruna soracağım.

bende yakında yaptırmak istiyorum antalyada yaptıran varmı arkadaşlar bu u özel hastanelerdede yapıyolarmıdır?acaba

bende araştırdım antalyada 2 merkez buldum 1 merkez 120 seanla başlıyolyorlarmış sonra 80 düşürüyorlarmış fiyatını 2 merkezde 40 yapıyolarmış seansını karışık fiyat veryorlar napsam karar veremedım aynı uygulamayımı yapıyorlardır acaba bilginiz varmı arkadaşlar fiyat neden degişiyor.

Selamlar bende ilk seansıma çarşamba günü gittim bugün 2 gün sayılır bakalım neler olacak ben seansına 50 tl veriyorum ve çok katı bir diyet verdi doktorum sabah bilindik bir menü öğlen ve akşam sadece salata ve yoğurt gelişmeleri yazarım bayanlar

selamlar bu foruma pek giren yok ben gene de bilgi amaçlı yazıcam ilk haftamı 2 gün önce tamamladım toplamda 2.100 gr vermişim işallah daha iyi sonuçlar alırım sevgiler

istanbul avrupa yakasında bildiğiniz akupunktur merkezi varmı lütfen acil yadım istiyorum...:1::1::1::1::1:

Mesajın üzerinden uzun zaman geçmiş ama, yardımcı olur belki :)

Bakırköyde Kızılay'a gidiyorum ben, gayet de memnunum. 2haftada 2.2 kg verdim. Az gibi gelebilir ama hızlı vermek istemiyorum zaten o yüzden memnunum :)

Fiyat olarak, ilk gidişiniz 45 tl, sonraki seanslar 22. Haftada bir gitmeniz gerekiyor.

selam bayanlar ben 3. haftamı dün tamamladım bu hafta 1,5 kilo verdim toplam 3 haftada 4,5 kilo oldu dr gayet iyi gittiğini hatta 1 ayda vereceğim kiloyu 3 haftada verdiğimi söyledi kilolar gittikçe bende ki motivasyonu sormayın gitsin mutluluktan uçuyorum darısı isteyen herkesin başına:)))))

Back
X