- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ıstanbul goztepe marmara tıp merkezınde akupunktur yaptıran varmı tecrubelerınızı paylasırmısınız memnunmusunuz?
yada maltepe tıp merkezıı?
merhaba ıstanbul goztepe marmara tıp merkezınde akupunktur yaptıran varmı tecrubelerınızı paylasırmısınız memnunmusunuz?
yada maltepe tıp merkezıı?
şu an tam 8 ila 8,5 kilo arası vermiş bulunmaktayım. Bunun etkilerini görmeye başladım mesela adet göremezken şu an maşallah diyim adet düzenim yerine geldi çok mutluyum:)))
bende duydum orayıda eğer gidiyorsan neler yaptın paylaşırsan sevinirim kilo veririsin inşallah..
mrb evet basladım 1 ay oldu 1 ay da 4.5 kılo verdım...az gıbı gozuksede ben bu kılomdan memnunum hızlı kılo vermekten korkarım yavas yavas cokıyı gıdıyor...tavsıye ederım...
yasaklı
yıyıeceklerımız var kızartma seker tuz vs
onun harıcınde haftada 1 detoks uyguluyoruz sabah ve oglen meyve aksam bol salata ıle
sabah aksam aç karnına kıraz sapı suyu ıcıyorum bırde...
tecrubelerımızı paylastıgımız bır topık actık beklerız
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflayacak-hamis-kalacak-sizde-varmisiniz.html
merhaba cnm gunaydın
bende akupuntura yenı basladım perşembelerım seans gunlerım ılk haftamda 2,60 verdım.tabı bu sudandır muhtemelen yıne tartıda bu kıloyu gormek hoşuma gıttı.bu konu hakkında pek kımse yok etrafımda destek olucak burdan yasmaya calıştım ama foruma pek gıren yok gıbı senınle bılgı alışverısı yapabılırmıyız? bende hamış kalmak ıçın once bıras kılo vermek ıstedım bakalım hayırlısı
bende iksire dun basladim ama ilk gun acikmam garip geldi acaba yeni taktirdigim icinmi??