Akupunktur ile diyet

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
Akapunturla beraber diyete başladım kızlar (25 şubat) . Diyet yaparken açlığımı kontrol edememe ve halsizlik gibi problemlerimden dolayı her seferinde diyeti bırakmak zorunda kalıyordum. Bugün 3. günüm diyet listemi problemsiz bir şekilde uygulayabiliyorum. Sanırım işe yarıyor çünkü açlık hissetmiyorum ve başım dönmüyor halsiz değilim. Daha önce aranızda akapunktur+diyet ile kilo verebilen var mı?

Akapunktur işe yarıyor sanırım kızlar :)) normalde diyetimin ilk haftası çok zor geçerdi. Açlık nedir hissetmiyorum.Benim gibi abur cubur bişey yemeden duramayan biri şuan açlık denen duyguyu hissetmiyor Doğrusu 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyorum. Ama diyete bağlı ne açlık ne halsizlik ne baş dönmesi hiçbiri yok:))) Bu sabah tartıda 2 kg verdiğimi gördüm bugün 4. günüm. Bir kısmı suda olsa, insan çok mutlu oluyorrr çookkk

Son düzenleme:
ben çok önceleri 2 seans akapunktur yaptırmıştım. hiç aç kalmazdım, salatalık yesem doydum derdim. çok hızlı kilo vermiştim. hem korkmuş hemde sevinmiştim :) şimdi hamileyim, 40 ım çıksın tekrar gidicem. hamilelik sonrası seyanslarıda var. hem zayıflarsın hemde sütün artar demişlerdi bakalım denicem. kısa sürede verir biraz mutlu olurum

bende bu gunlerde akupunktur yaptırmaya başlayacagım inş olumlu olur gelişmeleri yazarım.

Bende 14 Martta başladım akupunktura.. Diyeti de yapiyorum ama bakalım kilo verebilecek miyimmm??? Siz haftada yada ayda ne kadar kilo verdiniz arkadaşlarrr???

Yasmin sen diyet ve akupunktur yanında spora falan gidiyor musun?? Çok ii kilo vermişsinnn... Tebriklerrr...

Şu ana kadar doktorum yürüyüş verdi bana ama ben bilerek yapmadım. Diyet ve akapunturun etkisini görmek istedim. Diyet ve akapuntur ile şu an 4. haftaya dün başladım, toplam 7 kg oldu. İlk hafta 3 kilo verdim ama o hafta nerdeyse doğru düzgün hiçbişey vermemişti(çorba+salata). artık düzenli haftada 2 kg gidiyor. Bu hafta spor yapmaya başlıcam artık:)) çünkü akapunktura inanıyorum artık, sporla etkisini arttıracağım:) Bu arada her hafta iğnelerim ve diyetim değişiyor. ekmek hariç herşeyi yiyorum diyette. Açlık ve halsizlik hissetmemek süper :))

Son düzenleme:
birinci sean bitti 1 kilo vermışım adet dönemım vardı doktor ödem vardır adet den s onra bellı olur dedi yemeklerde yagı çıkardım sebze yemegıne çok az yagıyorum katıyorut ara ögun olarak salata ve yogurt ve 3 bardak su önerdı salata kesınlıkle yagsız olacak şimdilik iyi giyor bırde 3 litre su içmezsem naparsan yap boşmuş ilakı su içmek gerekıyormuş.

haftada 3 kg çok fazla kilon ne kadar senin canım...

Son düzenleme:
kızlar ben 28 martta başladım bugun 4 gün oldu 77.9 ıle başladım dıyetle birlıkde tabı ki bu gun tartıldım 75.6 dietede pek uymadım bugun

kızlar bende 31 martta başladım hiç tartılmadım daha yarın tekrar gidicem doktora diyetim ve iğnelerim değişcek çok heyecanlıyım merak ediyorum kaç kilo verdiğimi :)

merhaba arkadaşlar akupunktura yeni başlayanlardanım :)
sonuçları burda her hafta paylaşıcam ilk tartı :96,5 1 hafta sonra 94,5 ikinci haftam :92,6 :) acayip mutluyum inşallah böyle böyle gider kilolar akupunktur süper bişey ekmeği azaltım her öğünde sadece 1 dilim onun dışında herşeyi az az yiyorum saygılarrr hedefff 70 :)

Akapunkturdan 20 yıldır yararlanan biri olarak çok faydasını gördüğümü söylemem lazım. Kilo problemi olan herkese hiç çekinmeden öneririm. Ben hemen hemen her sene 5-6 kilo alırım kıştan çıkarken. Hemen akapunktur doktoruma giderim 6 seansta da kilolarım gider. Vücudun tüm enerji sistemi doğru dürüst çalışır bunu vücüdunuzda anında anlarsınız. Gerçekten çok öneririm. Teyzem 30 kilo verdi akapunkturla, babamda 23 kilo verdi. Daha ne söyleyim....

Ben pazartesi günü başladım..
Eve gittim evdeki tartımlada tartıldım gittiğim akapunktur merkezi ile aynı çıktım gramı gramına ve kendi tartımdan takip edebileceğimi gördüm..
İki gün oldu, bu sabah evde tekrar tartıldım ve 2 kilo 100 gram eksik çıktım.. İlk gün itibari ile ödem atmaya başladığımı söyleyebilirim..

Başlangıca göre analiz yapacağım burda..

09.06.2014 Pazartesi günü 100.9 kg
11.06.2014 Çarşamba günü 98.8 kg

Merhaba yokusadurduk acaba nereye gidiyorsunuz? bende gitmek istiyorum günlerdir araştırıyorum ama güvenemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben yeni başladım bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim fakat kulakta yapılan tedavilere inanmıyorum vücudun farklı yerlerine uygulandığında daha çok etkisi oluyor diyetime başladım ve 1 haftada 2 kilo verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…