Akupunktur ile diyet

Merhaba yokusadurduk acaba nereye gidiyorsunuz? bende gitmek istiyorum günlerdir araştırıyorum ama güvenemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. :KK43:

Ankara'da iseniz Dr. Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim size arkadaşım sonuçlardan memnun bende 1 haftada 2 kilo verdim ve bu bile insanı fazlasıyla mutlu ediyor :)

bende başladım inşallah kilo verecem. ilk haftam daha.
Ankara'da iseniz Dr. Mehmet Akgün'ü tavsiye ederim size arkadaşım sonuçlardan memnun bende 1 haftada 2 kilo verdim ve bu bile insanı fazlasıyla mutlu ediyor :)
Bende başlıcam inşallah bi kaç haftaya en merak ettiği konu acısı ne kadar oluyor ? Kulakta iğneler kalıyormu _?

Merhaba..

bende başlamak istiyorum ama az pahalı ya :KK70: 10 seans 600 dediler ama yine de görüşmeye gideceğim sanırım 10 - 15 kg vermem gerekiyor.Öyle tek diyetle de veremiyorum spor desen yapamıyorum çalışıyorum.Cumartesi günleri de aynı hep otur masa başında :mad::mad:

Kızlar bende geçen hafta başladım batıkentte bi merkez çok katı diyet verdi hemde emziriyorum sürüm azaldı gibi başka göndereceğiniz bi yer var mi

Kızlar bende geçen hafta başladım batıkentte bi merkez çok katı diyet verdi hemde emziriyorum sürüm azaldı gibi başka göndereceğiniz bi yer var mi
Mehmet Akgün e git Kızılay da arkadaslarin gidiyor ben başka işlemlere gidiyorum ama zayıfladıklarına şahit oldum inşallah sende istediğin gibi bir sonuç alırsın

X