Aktar sahibi abla elimize bakarak analiz yaptı

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
167
38
18
Böyle birşeyin doğruluğu var mı sizce? Geçmiş hastaliklarimizi bildi. Fakat şuan da da şu var bu var diye biseyler saydı. Bana biraz ürün pazarladi gibi de geldi. Ama bilemedim de. Yani doğru da olabilir mi diye aklım karıştı.Eğitimini almış dediğine göre. İnanmalı mıyız bilginiz var mı?

Bakın istatistik diye bir bilim var. Yetişkin insanların yüzde 60 reflülü. Coğrafyamızda bol baharat bol yağ bol hamur işi. Yani ben desem ki birine mide problemlerin var. Bu salladığımın tutması için yeterince yüksek ihtimale sahibim. Yapmayın etmeyin. Aktarlar otlar var olsunlar da yaaanii yıl olmuş kaç...

Nereden bilecek? Gaipten haber verenleri mi var? Öyle bir yeteneği olsa aktarda mı çalışır bu abla sizce?

Şimdi bana da birebir hangi cümleyi kurduğunu hatırlayamam ama benim de elime bakarak şu ürünleri kullanırsan iyi olur kendin için falan demişti. İnanmadım tabi, doktorun dediklerini yaparım sadece

neymiş gecmısteki hastalıklarınız ? Bilindik şeyler mi söyledi böyle aaa oooo nası bildi dedirtecek şeyler mi ?
Yani eşim 8 sene önce ablasyon oldu kalp ile ilgili doğuştan bir rahatsızlığı vardı şükür geçti. Kadın carpintin var mı diye sordu esime eşim de şuan bişey hissetmiyorum ama 8 sene önce kalkpten operasyon geçirmiştim diyince kadın heh dedi. Ama hâlâ ara ara carpintin oluyor dedi esime buna sasirdik enistem kilolu ona karaciğer yağlanması vs dedi de besbelli zaten adamın kilosuna bakarak ben bile bilirim

Yani eşim 8 sene önce ablasyon oldu kalp ile ilgili doğuştan bir rahatsızlığı vardı şükür geçti. Kadın carpintin var mı diye sordu esime eşim de şuan bişey hissetmiyorum ama 8 sene önce kalkpten operasyon geçirmiştim diyince kadın heh dedi. Ama hâlâ ara ara carpintin oluyor dedi esime buna sasirdik enistem kilolu ona karaciğer yağlanması vs dedi de besbelli zaten adamın kilosuna bakarak ben bile bilirim
Tahmin edilesi şeyler çok inanmayın

Back
X