Aksaray///68

geçen hafta sonu bende nihayet gittim memleketime ....... ay ne çok degişiyor 1 senede ...... dogup büyüdügüm kenti tanıyamıyorum valla ........

Ben burdayım arada bir girip bakıyorum.Baya olmuş yazmayalı Aksaraylı'yım.Eşimden dolayı Ortaköylü'yüm Ortaköylü olan arkadaşlar Ortaköy her zamanki gibi soğuk.Aksaray'da olamayanlar için Aksaray'da iyi.Ben de Aksaray'da oturuyorum aynı zamanda burda çalışıyorum.Herkesi öpüyorum...

Ben burdayım arada bir girip bakıyorum.Baya olmuş yazmayalı Aksaraylı'yım.Eşimden dolayı Ortaköylü'yüm Ortaköylü olan arkadaşlar Ortaköy her zamanki gibi soğuk.Aksaray'da olamayanlar için Aksaray'da iyi.Ben de Aksaray'da oturuyorum aynı zamanda burda çalışıyorum.Herkesi öpüyorum...

herkese merhabaa benim eşimde ortaköylü canım

Aksaray'dan merhaba yeniden.bugünlerde hava biraz soğuk.şimdilik bu kış sadece 1 gün kar görebildik ama çok güzel yağdı heryer bembeyazdı.ama ertesi güne hepsi eridi.bugünde yağmur var bakalım belki arkası kardır.

merhaba arkadaslar
uzun zaman oldu
nasilsiniz
pek ugrayanda olmamis buralara

cok uzaklardan ulkeme sevgilerimi gonderiyorum a.s.

Merhaba arkadaslar,

bende aslen aksaray/ortaköylüyüm..Almanyada yasiyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

selam kızlar yeni katılımlar da olmuş sayfamıza n güzel Zepp topragım sen ydışında nörüyon en son antalya kk buluşmasına gitmiştin yetmedi yaban ellere mi vardın ???

selam kızlar yeni katılımlar da olmuş sayfamıza n güzel Zepp topragım sen ydışında nörüyon en son antalya kk buluşmasına gitmiştin yetmedi yaban ellere mi vardın ???
hemşo nerelerdesin yazını gören cennetlik ...aklinialirimsmile

: )mrb canim
is guc canim
geziyoruz dunyayi
bundan sonraki hedefim uzakdogu :jeyyar:

X