- 28 Kasım 2008
- 2.127
- 771
- 38
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
bende burdayım:kedi: Aksaraylı olupta yine Aksarayda yaşayan bir ben varım galiba forumdayerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes gurbette topragım ........bende burdayım:kedi: Aksaraylı olupta yine Aksarayda yaşayan bir ben varım galiba forumdayerimseniben
yegenlerimiz nasıl ?kocaman olmuştur şimdi küçük beyler....opuyorumnanaktankimse ugramiyor buralara neden CADIARZU
ben hep burdayim ama buraya yazan olmayinca girmiyorum :dilcikar:
yegenlerimiz nasıl ?kocaman olmuştur şimdi küçük beyler....opuyorumnanaktan
en son hatırladıgımda yeni dogmuştu ....buyumezler mi canim
buyuk 5 yasinda
ufaklik 16 aylik oldu
[ı]buyumezler mi canim
buyuk 5 yasinda
ufaklik 16 aylik oldu
[/ı]
bende burdayım:kedi: Aksaraylı olupta yine aksarayda yaşayan bir ben varım galiba forumdayerimseniben
kızlar aksaray güzelyurt hakkında bılgı sahıbı olan varmı ora<ya tayınım cıktı...acaba kalorıferlı ev bulabılırmıyım guzelyurtta
ayn günlerde memleketeymişiz ....hatta aynı gün gitmişiz ....Yarın memlekete gidiyorum acayip neşeliyim keşke birileriyle denk gelseydim kk aksaray buluşması yapardık
ayn günlerde memleketeymişiz ....hatta aynı gün gitmişiz ....
geçen hafta memleketeydim hemşom .... karşılaştıkmıki.??.....opuyorumnanaktan
çiprilige gittinmi hemşom . yada kültür parka ...
demek sık sık gidip geliyorsun hemşom ne güzel ... ben senede 1 hafta . vede aralarda bir durum olursa . (bayram vs gibi)..yaa ne güzel olurdu bu hafta da gittik yine sorma Japon Pazarı'na gittim neler aldım neler bayılıyorum oraya Almancı sezonu ya pazar olmasına ragmen heryer açık
sanda merhabalar hemşom ,soguk bir ankaradan ...kaydirigubbakcemile3heeeey selamm millett aksaraydann soğukk bi günden merabalarr :))))zemuszemus