Aksaray///68

bende burdayım:kedi: Aksaraylı olupta yine Aksarayda yaşayan bir ben varım galiba forumdayerimseniben:eek:

kızlar aksaray güzelyurt hakkında bılgı sahıbı olan varmı ora<ya tayınım cıktı...acaba kalorıferlı ev bulabılırmıyım guzelyurtta

merhabalar memleket .bende aksaraylıyım ayrılalı 40 gün oldu çok özledim.ama çook uzaklardayım.güzelyurt a tayini çıkan arkadaş. çok şanslısın çok güzel bi ilçe .insanları çok sıcak. ama kaloriferli ev varmı bilmiyorum.ama evleri tarihi ev olduğu için hiç ısınma sorunu çekmezler. hayrılı olsun sana.turkbayragi

kızlar aksaray güzelyurt hakkında bılgı sahıbı olan varmı ora<ya tayınım cıktı...acaba kalorıferlı ev bulabılırmıyım guzelyurtta

güzelyurt gerçekten adı gibi güzel bir yer.Aksaray insanının piknik ve gezmek için akın ettiği yerlerdendir.ilçe olduğu için köylere göre biraz daha gelişmiş bir yapıda bu yüzden kaloriferli ev bulma olasılığın yüksek.en kötü ihtimal lojmanlardan faydalanabilirsinCADIARZU

Yarın memlekete gidiyorum acayip neşeliyim keşke birileriyle denk gelseydim kk aksaray buluşması yapardık

arkadaşlar niaşnlımın askerliği aksaraya il jandarma komutanlığına çıktı. aksarayla işlgili herşeyi öğrenmeye başladım bende:) eğer aksaray gidersem ne yapayım nerde kalıyım ne yiyeyim bana biraz bilgi werirmisiniz

Kıymalı yani etli ekmek kesin ye anneannem babaannem orda yaşıyorlar git bizimkilerde kal köyümüz merkeze sadece 25km uzaklıkta evde bulaşık mak tut hazır möblesine kadar her türlü konfor var sever bizimkiler misafiri haa yok otel diyorsan 5yıldızlı yeni yapılan grand var 3yıldızlı kent merkezinde bir otel var ya da ekonomık olsun dersen kamu kuruluşlarının misafirhanelerini araştır derim ve de gözün aydın terörsüz iklimi güzel memleketime düşmüşsünüz ne şans yaniii

Yarın memlekete gidiyorum acayip neşeliyim keşke birileriyle denk gelseydim kk aksaray buluşması yapardık
ayn günlerde memleketeymişiz ....hatta aynı gün gitmişiz ....

geçen hafta memleketeydim hemşom .... karşılaştıkmıki.??.....opuyorumnanaktan
çiprilige gittinmi hemşom . yada kültür parka ...

Son düzenleme:
ayn günlerde memleketeymişiz ....hatta aynı gün gitmişiz ....

geçen hafta memleketeydim hemşom .... karşılaştıkmıki.??.....opuyorumnanaktan
çiprilige gittinmi hemşom . yada kültür parka ...

yaa ne güzel olurdu bu hafta da gittik yine sorma Japon Pazarı'na gittim neler aldım neler bayılıyorum oraya Almancı sezonu ya pazar olmasına ragmen heryer açık

yaa ne güzel olurdu bu hafta da gittik yine sorma Japon Pazarı'na gittim neler aldım neler bayılıyorum oraya Almancı sezonu ya pazar olmasına ragmen heryer açık
demek sık sık gidip geliyorsun hemşom ne güzel ... ben senede 1 hafta . vede aralarda bir durum olursa . (bayram vs gibi)..
valla oralara yer kalmadı kayın, görümce . kardeş ziyareti olunca birde çiprilik çok serindi resmen kamp kurduk desek yeridir ,eş dostla ...
6 gün kaldım . biraz kısa oldu doyamadım valla .....boshayallersmile

Selam hemsolarim, nasilsiniz bakalim..??

Buralari bayagi bos birakmisiz :)

Hepinizi kocaman öptüm, görüsmek dilegiyle..

X