Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)

hoşgeldin

Bu akşam misafirim vardı ama akşam üstü misafir gelecek diye toplamıştım evi ama şuan mutfak ve boş oda dağınık çocuklar orda oynadı mutfağı tek topluyacam ,boş oda çok dağınık ve hiç halim yok

Biti benimki sadece mutfağı topladım
Diğer odalar dağınık degildi

Mutfakta 2 bardak topladım lavabo temizledim eeee bitti.
Kendime iş çıkarayım dedim baktım 5 dk üzerine çıkarım o zaman, aman dedim 5 dk anlastık arkadaşlara ayıp olur

Mutfağı topladım geldim benim en çok mutfak dagiliyor
Ellerinize saglik kizlar
Herkesin evi topluymus bi bana mi 5 dakika az geldi?topla topla bitmedi

Günaydın gelirler belki sabah namazı
Kılındı kahve içildi ve güzel yağmur yagiyorrr
Gunaydin ablakeske bize de yagmur yagsa ben sonbahari cok severim bi gelemedi buralara
[Qgelem="Justibella, post: 57696743, member: 791620"]ne enerjisiksiniz beh [/QUOTE]
Kizaam nerdesiniz siz
Benden de günaydın cadı kızım beni çok yormadığı müddetçe bende burdayım BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne
Gunaydin canim

Olmii ama boyle tek pasakli ben miyim?coluk cocuk neyim var mi?

Tabiki hayır, tek pasaklı sen değilsin.

Ben dün akşam her odaya dalamadım. çünkü her odada ayrı ayrı 1er günlük iş var.
5 dk'lık süremin tamamını mutfak için harcadım.
Dolap içlerinde bir sürü kağıt tarif vs vardı, Tezgahı topladıktan sonra onları attım.
1 makine temiz bulaşık yerleştirdim dolaplara, kalan kirlileri makineye doldurdum.
Tezgahı masayı sildim.

Kız da akşam geç yatınca yatıverdim ben de.

Valla mutfakda ben de sureyi astim
Ama vicdanim sizlamadi degil 5 dakikayi astim diye

Daha da buraya gelmem diyosun yani
Saka maka aksamki o kisacik toplama bu gun epeyce isimi kolaylastirdi
Zaten ev derli toplu olsun, temizlik daha kolay ama sizin çocuk var, bende çocuk yok eşimde düzenlidir(bir erkeğe göre yani) bana bişey kalmaz.
Benim tek derdim tembellik

Bu arada gidiyorum ya yarın birkaç gün ev işiyle işim olmaz ama dönüp dolasıp yine geleceğim yer burası. Görüşürüz size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…