- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben bütün 5 dk mutfakta harcadımBen de basliyorum hadi Bismillah:)
22:30
BurdayimGünaydın nerde bu millet
Gunaydin canimGünaydın herkese
5dk diyince herkes tüm ev için 5 dk anlamış ama ben her oda için ayrı ayrı 5 dk anladım galiba.
Yani odalara gireceğiz, her odada 5dk'yı aşmayacak şekilde üstten toplama yapacağız, dağınıklık kalksın eşyalar yerini bulsun diye.
Her neyse, dün akşamki 5er dk'larda;
-mutfağı topladım,
-banyoyu topladım.
-salonu yarım toplayabildim.
diğer odalara giremedim.
bu kadar.
Yok ya ben öyle anlamadıım hatta akşam bütün beş dk mutfakta harcadım demiştümGünaydın herkese
5dk diyince herkes tüm ev için 5 dk anlamış ama ben her oda için ayrı ayrı 5 dk anladım galiba.
Yani odalara gireceğiz, her odada 5dk'yı aşmayacak şekilde üstten toplama yapacağız, dağınıklık kalksın eşyalar yerini bulsun diye.
Her neyse, dün akşamki 5er dk'larda;
-mutfağı topladım,
-banyoyu topladım.
-salonu yarım toplayabildim.
diğer odalara giremedim.
bu kadar.
NAVLE yorgun abla nerde?:))Yok ya ben öyle anlamadıım hatta akşam bütün beş dk mutfakta harcadım demiştüm
Burada kaç gündür sular kesiliyor depresyona girmiş :)))NAVLE yorgun abla nerde?:))
Bende birazdan başlayacağım dizi izliyom reklama girsin,belki yarın misafirim gelir sabah evi toplamakla uğraşmimBİTİRDİMbu sefer biraz uzun surdu mutfakta isim market posetlerini de yerlestirdim
Hoşgeldin seni gözüm bi yerfen ısırıyorGüzel fikir her odaya 5dk.
Ben de katılmak isterim
Abla foto atmishsin
Lutfen:))herkes katiliyorum yazdi ama en son bi NAVLE bi ben kaldik:))))Güzel fikir her odaya 5dk.
Ben de katılmak isterim