Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)

Günaydın herkese
5dk diyince herkes tüm ev için 5 dk anlamış ama ben her oda için ayrı ayrı 5 dk anladım galiba.
Yani odalara gireceğiz, her odada 5dk'yı aşmayacak şekilde üstten toplama yapacağız, dağınıklık kalksın eşyalar yerini bulsun diye.

Her neyse, dün akşamki 5er dk'larda;
-mutfağı topladım,
-banyoyu topladım.
-salonu yarım toplayabildim.

diğer odalara giremedim.
bu kadar.

Günaydın nerde bu millet:işsiz:
Burdayim:rolleyes:
Tum evi temizledim:KK71:uzun zamandir hic bu kadar erken bitmemisdi islerim:KK73:5 dakika bana yaradi:cool:
Günaydın herkese
5dk diyince herkes tüm ev için 5 dk anlamış ama ben her oda için ayrı ayrı 5 dk anladım galiba.
Yani odalara gireceğiz, her odada 5dk'yı aşmayacak şekilde üstten toplama yapacağız, dağınıklık kalksın eşyalar yerini bulsun diye.

-mutfağı topladım,
-banyoyu topladım.

diğer odalara giremedim.
bu kadar.
Gunaydin canim
Yok ya tum eve 5 dakika yeter mi oyle anlamamislardir bence:KK64:hem baslikta da yazdim her odaya diye:KK64:valla ben de gecen gun salonu topladim 5 dakikayi asmiyayim diye masayi kirli biraktim:KK70:

Günaydın herkese

-mutfağı topladım,
-banyoyu topladım.

diğer odalara giremedim.
bu kadar.
Yok ya ben öyle anlamadıım hatta akşam bütün beş dk mutfakta harcadım demiştüm

Gunaydin millet:))
Ben dun markete gitmisdim deterjan alirken bi degisiklik yapip peros aldimo_Ohemi de 3 kilo:KK53:bi de deneme amacli aliyodum guya:KK70:arielden gina geldi yemin ederim:KK20:son zamanlarda hic begenmiyorum:KK20:

Kızlar 15406494323121621847938.jpg

X