Evet haklısın evlenince araya sınır koymam lazım, burda çocuklarını boğan anneler rahatsız oldu nedense yazdıklarımdan :))
senin seviyene düşemicem ilkokul derecesinde laf veriş tarzlarında çok cahil ve kıro olduğun belli kusura bakma
Teşekkür ederim seneye inşallah
Teşekkür ederim
Ne güzel en doğru karar
Burdaki herkesin müthiş aile bağları var sanırm
Neresi farklı 2 mesajımın ? ilk mesajımda da fiziksel şiddetten bahsettim okuduysanız,illa ayrıntılı mı anlatmam gerekiyordu ?
Çok üzüldüm siz kınayınca
Diğer mesajımı okusanız derdimi anlardınız amma duyar kastınız
Diğer mesajımı da okuyun lütfen, nankör olduğuma nasıl karar verdiniz ? Size ne ?
Arkadaşım ilk mesajımda da 'fiziksel şiddet'ten bahsettim, bu laf sizi yeterince rahatsız etmiyor demi şiddeti normal gördüğünüz için, illa ayrıntılarından bahsetmeliyim değil mi? İlk mesajımda da fiziksel şiddey var ama bunu da anlatırdam cok uzun olur dedim hatta, 1 kişi bile o yazdığımı neden dikkate almadan direk yargıladı ?
Evet duygu sömürüsü yapıyorlar ben diplerinden ayrılmayım istiyorlar bu iyilik değil
İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun, ergenlikle alakası yok, size ne ayrıca daha evlenmeden burdaki duyar kasanlar evlenince koca sana o hayatı aratmasın demeye başlamış bile
İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun niye ezik dediğimi anlarsınız
Arkadaşlar ilk mesajımda da kısaca şiddetten bahsetmiştim napıyım uzun uzun acındırmak için şiddet de gördüğümden mi bahsetseydim ?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uk-olma-sorunlari.983995/page-2#post-49871154 şu mesajımı okursanız derdimi anlarsınız çok duyarlı ebeveynler.