Akşamları evde anne babayla oturmak, mutsuz aile ve tek çocuk olma sorunları

Evet haklısın evlenince araya sınır koymam lazım, burda çocuklarını boğan anneler rahatsız oldu nedense yazdıklarımdan :))

senin seviyene düşemicem ilkokul derecesinde laf veriş tarzlarında çok cahil ve kıro olduğun belli kusura bakma

Ben size hak verdim. Anne babanızın durumu gerçekten vahim. Ne zaman evleniyorsunuz hayırlısıyla?

Teşekkür ederim seneye inşallah

Teşekkür ederim

Baştan sona okumadım ama şu anda kızıma kardeş yapmaya karar verdim.

Ne güzel en doğru karar

Burdaki herkesin müthiş aile bağları var sanırm

Neresi farklı 2 mesajımın ? ilk mesajımda da fiziksel şiddetten bahsettim okuduysanız,illa ayrıntılı mı anlatmam gerekiyordu ?

Çok üzüldüm siz kınayınca Diğer mesajımı okusanız derdimi anlardınız amma duyar kastınız

Diğer mesajımı da okuyun lütfen, nankör olduğuma nasıl karar verdiniz ? Size ne ?

Herkes ilk mesajina göre yorum yapıyor. O zaman asıl meseleyi ilk mesaja yazacaksin. Müneccim miyiz

Arkadaşım ilk mesajımda da 'fiziksel şiddet'ten bahsettim, bu laf sizi yeterince rahatsız etmiyor demi şiddeti normal gördüğünüz için, illa ayrıntılarından bahsetmeliyim değil mi? İlk mesajımda da fiziksel şiddey var ama bunu da anlatırdam cok uzun olur dedim hatta, 1 kişi bile o yazdığımı neden dikkate almadan direk yargıladı ?

Evet duygu sömürüsü yapıyorlar ben diplerinden ayrılmayım istiyorlar bu iyilik değil

Evlenince kocan sana o burun buktugun hayatı mumla aratmasin? 26 yaşında ergenlige yeni girmiş gibi bi havalar

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun, ergenlikle alakası yok, size ne ayrıca daha evlenmeden burdaki duyar kasanlar evlenince koca sana o hayatı aratmasın demeye başlamış bile

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun niye ezik dediğimi anlarsınız

Arkadaşlar ilk mesajımda da kısaca şiddetten bahsetmiştim napıyım uzun uzun acındırmak için şiddet de gördüğümden mi bahsetseydim ? https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uk-olma-sorunlari.983995/page-2#post-49871154 şu mesajımı okursanız derdimi anlarsınız çok duyarlı ebeveynler.

Bütün insanları burda tek tek gömmüşsün de biz senin anlattığın kadarını biliriz hayatinla ilgili anladın mı? Burda her şeyi yuzeysel yuzeysel geçip kendini şımarık kendini beğenmiş gösterdikten sonra insanların sana vah yazık çok çekmiş falan demelerini mi bekliyodun ?

Konu aile, bağlarımız vs olunca insan bazen kendini çok sıkışmış hissedebiliyor doğrusu. Sizin açınızdan bakınca suçluluk duygusuyla zoraki yapılan memnun etme çabaları insanı sıkabiliyor. Onların açısından bakınca; yaş ilerledikçe insanın sosyalleşebileceği alanlar azalabiliyor, gençlikteki gibi akıcı olmuyor yani. O yüzden mümkün olduğu kadar onlara şefkatle yaklaşın ama aynı zamanda da kendinizle başbaşa kalabileceğiniz vakitler yaratın, kendinize zaman ayırın. Böylece suçlulukla kızgınlık arasında gidip gelmeleriniz azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…