• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşamları evde anne babayla oturmak, mutsuz aile ve tek çocuk olma sorunları

Ben anliyorum seni. Kaotik bir ortamda buyumus olsalar bile aile icerisinde yasanilanlar cok benzer olmadikca anlayamaz diger insanlar seni. Ben hala uzulurum yillar once ayri eve cikip uzerimdeki baskiyi ve dayatmalari yiktigim icin. Tek nedeni vicdan ve galiba kan bagindan dogan salt sevgi. Evlenecekmissin zaten uzaklasacaksin ister istemez. Cok sıkıldım, geleyim sende kalalim cumlelerini savusturman ve kendilerine ait baska bir duzen kurmalarini saglaman gerekli. Yoksa evlensen bile evliligin cehenneme doner.
Ben cok sevgi, her seyi kontrol etme istegi, ben bilirim sen bilmezsin tavirlarinin ve bagliligin kisiye asiri zarar verdigini gordum, yasadim. Bagimlilik derrcesinde cocuklarinizi bogmayin, bir sure sonra katlanilmasi gereken anne ve babalara donusebilirsiniz.

Evet haklısın evlenince araya sınır koymam lazım, burda çocuklarını boğan anneler rahatsız oldu nedense yazdıklarımdan :))

size benzeyen bir çocuğunuzun olması beddua mı acaba?
eğer beddua olduğunu düşünüyorsanız gerçekten kötü bir evlatsınız
zira iyi evlat olduğunuzu düşünseydiniz AMİN derdiniz
sen önce terbiyeli olmayı öğren,
kötü söz sahibinindir !!!!!

senin seviyene düşemicem ilkokul derecesinde laf veriş tarzlarında çok cahil ve kıro olduğun belli kusura bakma:dondurma:

Ben size hak verdim. Anne babanızın durumu gerçekten vahim. Ne zaman evleniyorsunuz hayırlısıyla?

Teşekkür ederim seneye inşallah

Ben anlıyorum sizi bursa böyle duyar kasan ebeveyn çok çıkar.Yumurta kabuğunu beğenmek zorunda da değildir çünkü o seçmiyor ailesini, onun seçiminin veya hatasının bir sonucu değil.
Biraz daha dişinizi sıkın.Çok arayacakmışsınız ileride bu günleri öyle diyorlar, ararsanız gelir tadında ziyaret edersiniz dengelenmiş olur onlarla olan ilişkinizin bu sıklığı.

Teşekkür ederim :KK200:

Baştan sona okumadım ama şu anda kızıma kardeş yapmaya karar verdim.
:KK50:

Ne güzel en doğru karar

diğerleri öyle aileleri olmadığı için anlayamamış.

ben bilirim neyi kastettiğini. sevgiden değil sırf meraktan ilgi duyulmak nedir bilirim.

ne yapsan suç olması nedir bilirim. evlenmen yakın değilse ayrı eve çık, çeneleri hiç bitmeyecek ama huzurun olur.

Burdaki herkesin müthiş aile bağları var sanırm:işsiz:

S

ama ilk mesajın ile bu mesajın tamamen farklı tamam baban a karşı öfken olabilir öyle bi babam olsa bende soğurdum yada benim kocam benim kızıma el kaldırırsa ben katil olurum yaa ben kızımı gözünden sakınırım gözünden bir damla yaş akmasına tahammül edemem benimde tek çocuğum var ondan başka düşünecek kaybedecek hiç birşeyim ilerde anne olunca anlarsın zaten evlenince kıymeti anlanıyor

Neresi farklı 2 mesajımın ? ilk mesajımda da fiziksel şiddetten bahsettim okuduysanız,illa ayrıntılı mı anlatmam gerekiyordu ?

İlgisizlikten dışarı da dolaşan bir sürü çocuk, genç var hiç kıymet bilmeyen bir evlatsın benim babam benimle hiç ilgilenmedi keşke üzerime düşseydi hala seviyorum onu ama sen baban için ezik diyosun bu senin saygısız olduğunu gösterir kıymet bil evlenince eşin hiç ilgilenmezse ararsın bu günleri bu konuda çok kınadım seni.

Çok üzüldüm siz kınayınca:işsiz: Diğer mesajımı okusanız derdimi anlardınız amma duyar kastınız

Cok ayip gercekten.

Yaptiklari dogru ya da yanlis sana hayatlarini vermisler, seni bu yasa getirmisler, okutmus meslek sahibi etmisler. Burda onlarca konu var, ailem okumama maddi destek olmuyor nasil okurum diye acip oku da nankorlugu birakirsin belki.

Sana bu kadar ilgi\sevgi gosteren insanlar hakkinda bu sekilde konusulmaz. Kiymet bilmez ve nankorsun. Eloglu gozunun yasina bakmadigi zaman ezik dedigin babani cok ararsin.

Diğer mesajımı da okuyun lütfen, nankör olduğuma nasıl karar verdiniz ? Size ne ?

Herkes ilk mesajina göre yorum yapıyor. O zaman asıl meseleyi ilk mesaja yazacaksin. Müneccim miyiz

Arkadaşım ilk mesajımda da 'fiziksel şiddet'ten bahsettim, bu laf sizi yeterince rahatsız etmiyor demi şiddeti normal gördüğünüz için, illa ayrıntılarından bahsetmeliyim değil mi? İlk mesajımda da fiziksel şiddey var ama bunu da anlatırdam cok uzun olur dedim hatta, 1 kişi bile o yazdığımı neden dikkate almadan direk yargıladı ?

herseye karısıtlar benim adıma karar verirler özgüven problemin oldugunu anlamıssın bun anlaman adım atmanda yeterli olacktır.

ilerde evlendiğinde senin adına birseybyapmak isteyeckler ozman karıstırma dinle ama bildiğini oku.

birde 3 cocuklu olsa neyazar bizde aksam eve gidince kardesimle ayrı odalara cekiliyorduk annem babam yanlız oturuyordu bu duygu sömürüsü kırmak istemiyorum diye kendinden taviz veriyorsun

Evet duygu sömürüsü yapıyorlar ben diplerinden ayrılmayım istiyorlar bu iyilik değil :KK43:

Evlenince kocan sana o burun buktugun hayatı mumla aratmasin? 26 yaşında ergenlige yeni girmiş gibi bi havalar :işsiz:

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun, ergenlikle alakası yok, size ne ayrıca daha evlenmeden burdaki duyar kasanlar evlenince koca sana o hayatı aratmasın demeye başlamış bile

Babam çok ezik " kısmını okuyana kadar size hak vermiştim nerdeyse. Siz şımarmışsınız başka bi şey değil. Dedikodu hoş değil evet. Ama oturup dizi izlemeleri asosyal olmaları sizi ilgilendirmez. Öyle seviyolar demekki

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun niye ezik dediğimi anlarsınız

Arkadaşlar ilk mesajımda da kısaca şiddetten bahsetmiştim napıyım uzun uzun acındırmak için şiddet de gördüğümden mi bahsetseydim ? https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uk-olma-sorunlari.983995/page-2#post-49871154 şu mesajımı okursanız derdimi anlarsınız çok duyarlı ebeveynler.

Evet haklısın evlenince araya sınır koymam lazım, burda çocuklarını boğan anneler rahatsız oldu nedense yazdıklarımdan :))

senin seviyene düşemicem ilkokul derecesinde laf veriş tarzlarında çok cahil ve kıro olduğun belli kusura bakma:dondurma:

Teşekkür ederim seneye inşallah

Teşekkür ederim :KK200:

Ne güzel en doğru karar

Burdaki herkesin müthiş aile bağları var sanırm:işsiz:

Neresi farklı 2 mesajımın ? ilk mesajımda da fiziksel şiddetten bahsettim okuduysanız,illa ayrıntılı mı anlatmam gerekiyordu ?

Çok üzüldüm siz kınayınca:işsiz: Diğer mesajımı okusanız derdimi anlardınız amma duyar kastınız

Diğer mesajımı da okuyun lütfen, nankör olduğuma nasıl karar verdiniz ? Size ne ?

Arkadaşım ilk mesajımda da 'fiziksel şiddet'ten bahsettim, bu laf sizi yeterince rahatsız etmiyor demi şiddeti normal gördüğünüz için, illa ayrıntılarından bahsetmeliyim değil mi? İlk mesajımda da fiziksel şiddey var ama bunu da anlatırdam cok uzun olur dedim hatta, 1 kişi bile o yazdığımı neden dikkate almadan direk yargıladı ?

Evet duygu sömürüsü yapıyorlar ben diplerinden ayrılmayım istiyorlar bu iyilik değil :KK43:

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun, ergenlikle alakası yok, size ne ayrıca daha evlenmeden burdaki duyar kasanlar evlenince koca sana o hayatı aratmasın demeye başlamış bile

İlk mesajımın ayrıntılarını anlattığım diğer mesajı da okuyun niye ezik dediğimi anlarsınız

Arkadaşlar ilk mesajımda da kısaca şiddetten bahsetmiştim napıyım uzun uzun acındırmak için şiddet de gördüğümden mi bahsetseydim ? https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uk-olma-sorunlari.983995/page-2#post-49871154 şu mesajımı okursanız derdimi anlarsınız çok duyarlı ebeveynler.
Bütün insanları burda tek tek gömmüşsün de biz senin anlattığın kadarını biliriz hayatinla ilgili anladın mı? Burda her şeyi yuzeysel yuzeysel geçip kendini şımarık kendini beğenmiş gösterdikten sonra insanların sana vah yazık çok çekmiş falan demelerini mi bekliyodun ? :sinirli:

Konu aile, bağlarımız vs olunca insan bazen kendini çok sıkışmış hissedebiliyor doğrusu. Sizin açınızdan bakınca suçluluk duygusuyla zoraki yapılan memnun etme çabaları insanı sıkabiliyor. Onların açısından bakınca; yaş ilerledikçe insanın sosyalleşebileceği alanlar azalabiliyor, gençlikteki gibi akıcı olmuyor yani. O yüzden mümkün olduğu kadar onlara şefkatle yaklaşın ama aynı zamanda da kendinizle başbaşa kalabileceğiniz vakitler yaratın, kendinize zaman ayırın. Böylece suçlulukla kızgınlık arasında gidip gelmeleriniz azalır.

Back