- 23 Mayıs 2009
- 14.272
- 15.512
- 823
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
oyy saatidemi biliyolar yerim onları benBen kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibiBugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler
ben eşime ne yemek yapayım diye sorduğumda cevap hep aynı, çorba makarna yap yeterçok zahmetsiz maşallah, hiç bir yemeği ayırmaz
canim benim pencere önü küçük. Ekmek parcasi koyuyorum zavalli hayvanlar almadan düşüyor. Cadde uzeri ya cok ruzgar falan oluyor..Ben kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibiBugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler
eşleriniz fikir veriyor mu?
benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap
Evet ablası çok düzenlidirler, yemek saatleri şaşmazoyy saatidemi biliyolar yerim onları ben
Aynen benimkiler de öyle yacanim benim pencere önü küçük. Ekmek parcasi koyuyorum zavalli hayvanlar almadan düşüyor. Cadde uzeri ya cok ruzgar falan oluyor..
annemlerdeyken martilar gelirdi. Ablam alistirmisti. Her sabah namazında ekmek koyardi martilar da alirdi.
Bi gun ablam koymayi unutmus. Mutfakta su icerken bakiyor cama biri tik tik yapiyor. Megerse marti gelmis rizkini istiyormus ya inanabiliyor musun? Ondan sonra koydu marticik da aldi gitti yemegini..
Evet ablası çok düzenlidirler, yemek saatleri şaşmaz
Aynen benimkiler de öyle yaHaftasonu bide azarlıyorum onları, bir uyutmuyorsunuz azıcık bekleyin diye
En zor şeyi söylese insanı "sen bilirsin" kadar sinir edemez dimi?eşleriniz fikir veriyor mu?
benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap
Bende sizin gibi güvercinleri besledim kuluckaya yatti balkonda her gün su ekmek kirintisi verdim 1.buyuttuk ucurduk 2. ye ikiz yyapti onuda ucurdum 3.ye yatacakti artik dayanamadim butun sulaleyi balkona topladi yuvayi kaldirdim halen balkondalar esimde bana kiziyo ekmek verdin sen alistirdin diyeBen kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibiBugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler
Haha, iyiymiş vallaBende sizin gibi güvercinleri besledim kuluckaya yatti balkonda her gün su ekmek kirintisi verdim 1.buyuttuk ucurduk 2. ye ikiz yyapti onuda ucurdum 3.ye yatacakti artik dayanamadim butun sulaleyi balkona topladi yuvayi kaldirdim halen balkondalar esimde bana kiziyo ekmek verdin sen alistirdin diye
Benimki yemek yap diyor.Senin her yemegini yerim, cok seviyorum biliyorsun diyor ehehehhw
En zor şeyi söylese insanı "sen bilirsin" kadar sinir edemez dimi?
aynen canim erkekkızlar yine ot cop bseler yiyo. sennkiler erkek heralde
bende cocuk yokta cocuk gbi bi koca var sagolsn cocuktan beter onu yemem bunu yemem sanki anasnn evinde ne yiyosaaynen canim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?