- 1 Ağustos 2013
- 293
- 363
- 123
- 41
- Konu Sahibi kaymerikaa
-
Tek çeşit yapın cicim tek. Hem daha sağlıklı hem artmıyor.Ben yaptim yemegimi. Yaprak sarmasi kuru fasulye pilav cacik . Bu kadar..
kızlar yine ot cop bseler yiyo. sennkiler erkek heralderesmen hergun derdim bu. birsey yapayim desem buyuk cocuk sevmiyor haydi sunu yapayim yok digeri yemiyor....
biktim valla yemek derdim buyuk
bu kadar???? daha ne olsun yaw
olsa da yesek
Canim valla benimki sofrada cesit olsun der. Sofra bol gorsun daha oturmadan doyayim zevkle yiyeyim derTek çeşit yapın cicim tek. Hem daha sağlıklı hem artmıyor.
Ekşili ıspanak yapacağım ben. Çok üşeniyorum.
Ay dine girmeden azıcık yorum yapayım. Bildiğim kadarıyla yiyebileceğinden fazlasını sofraya koymak günah şekerim. Hepsini yiyorsa amenna. Çok bilgili değilim de annem öyle der hep.Buyrun gelin size de ikram edeyim ;-)
Canim valla benimki sofrada cesit olsun der. Sofra bol gorsun daha oturmadan doyayim zevkle yiyeyim der
Ay dine girmeden azıcık yorum yapayım. Bildiğim kadarıyla yiyebileceğinden fazlasını sofraya koymak günah şekerim. Hepsini yiyorsa amenna. Çok bilgili değilim de annem öyle der hep.
Yanına salata, yoğurt turşuyla çeşit yapıyorum ben. Benimki de tam tersi, iki çeşidi bile istemez. Hatta yeni yemek yapsam ve dünden artmış yemek varsa dünden kalanı yer yeniyi yemez.
Ben yaptim yemegimi. Yaprak sarmasi kuru fasulye pilav cacik . Bu kadar..
Aferim sanaAma canim biz yiuoruz. Mesela bugunun yemegini 3 gün boyunca yiyoruz benimki Allahtan ona da sesini cikarmiyorasla çöpe dökmem ki
Ankarahangi şehirdensznz kizlar siz bence herkes yoresinin bi kac yemegini soylesn dgerleride hergun degistirip onu yapsn hepimze kolaylk olsun :)
Aferim sana
Ben bazen kedilere köpeklere veriyorum içine ekmek doğrayıp yiyecekleri bir yemek artarsa. Onları da doyurmak lazım.
Aferim sana
Ben bazen kedilere köpeklere veriyorum içine ekmek doğrayıp yiyecekleri bir yemek artarsa. Onları da doyurmak lazım.
ben eşime ne yemek yapayım diye sorduğumda cevap hep aynı, çorba makarna yap yetereşleriniz fikir veriyor mu?
benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap
Ben kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibicok haklisin. Ben o işi esime bırakıyorum.Hani dukkandan yemek kalıyor onlar da artiklari hayvanlara veriyorlar..
Bizim bura cadde oldugu icin kedi kopek yok. Cok Assagilarda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?