• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aksama ne yemek yapsam

Ben kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibi :p Bugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler :KK48:
oyy saatidemi biliyolar yerim onları ben

Ben kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibi :p Bugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler :KK48:
canim benim pencere önü küçük. Ekmek parcasi koyuyorum zavalli hayvanlar almadan düşüyor. Cadde uzeri ya cok ruzgar falan oluyor..
annemlerdeyken martilar gelirdi. Ablam alistirmisti. Her sabah namazında ekmek koyardi martilar da alirdi.
Bi gun ablam koymayi unutmus. Mutfakta su icerken bakiyor cama biri tik tik yapiyor. Megerse marti gelmis rizkini istiyormus ya inanabiliyor musun? Ondan sonra koydu marticik da aldi gitti yemegini..

eşleriniz fikir veriyor mu?

benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap:KK53:

Benimki yemek yap diyor. :-) Senin her yemegini yerim, cok seviyorum biliyorsun diyor ehehehhw :-) :-)

oyy saatidemi biliyolar yerim onları ben
Evet ablası çok düzenlidirler, yemek saatleri şaşmaz :P

canim benim pencere önü küçük. Ekmek parcasi koyuyorum zavalli hayvanlar almadan düşüyor. Cadde uzeri ya cok ruzgar falan oluyor..
annemlerdeyken martilar gelirdi. Ablam alistirmisti. Her sabah namazında ekmek koyardi martilar da alirdi.
Bi gun ablam koymayi unutmus. Mutfakta su icerken bakiyor cama biri tik tik yapiyor. Megerse marti gelmis rizkini istiyormus ya inanabiliyor musun? Ondan sonra koydu marticik da aldi gitti yemegini..
Aynen benimkiler de öyle ya :KK70: Haftasonu bide azarlıyorum onları, bir uyutmuyorsunuz azıcık bekleyin diye :KK70:

Evet ablası çok düzenlidirler, yemek saatleri şaşmaz :p

Aynen benimkiler de öyle ya :KK70: Haftasonu bide azarlıyorum onları, bir uyutmuyorsunuz azıcık bekleyin diye :KK70:

Valla ben buraya geldim marti sesine serce sesine hasret kaldim. Sabahlari serceleri dinlerdim Allahim o kadar güzel bir duyguydu ki. Ama artik araba sesinden hic bir sey duyamiyorum :-)

Bi de arkadaslar istanbulda yasayanlar varsa eger bayat ekmekleri ne yapacagiz diye dusunmeyin. Doldurun bir posete binin vapura. Cikin ust kata. Parcalayip parcalayip martilara atin. Hem stres atarsiniz, hem ekmek cope gitmemis olur hem martilar doymus olur, hem de gezmis olursunuz :KK76:

eşleriniz fikir veriyor mu?

benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap:KK53:
En zor şeyi söylese insanı "sen bilirsin" kadar sinir edemez dimi? :P

Ay sabahın köründe yaptım yemeği şimdi ne yaptım diye düşünüyorum.:KK57:hah buldum pırasa çorba et daha pişmedi .Ben makarna yemek istiyorum.:KK70:

Bende sizin gibi güvercinleri besledim kuluckaya yatti balkonda her gün su ekmek kirintisi verdim 1.buyuttuk ucurduk 2. ye ikiz yyapti onuda ucurdum 3.ye yatacakti artik dayanamadim butun sulaleyi balkona topladi yuvayi kaldirdim halen balkondalar esimde bana kiziyo ekmek verdin sen alistirdin diye :KK51:

Bende sizin gibi güvercinleri besledim kuluckaya yatti balkonda her gün su ekmek kirintisi verdim 1.buyuttuk ucurduk 2. ye ikiz yyapti onuda ucurdum 3.ye yatacakti artik dayanamadim butun sulaleyi balkona topladi yuvayi kaldirdim halen balkondalar esimde bana kiziyo ekmek verdin sen alistirdin diye :KK51:
Haha, iyiymiş valla :KK70:

tavuklu patates ve piav olarak düşündüğüm menu
oğlanın tavuk kızartma isteyince
bamya ve pilava döndü

Back
X