• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aksama ne yemek yapsam

Offf hele ki benim gibi haftanın 6 günü çalışıyorsanız ve akşam eve 7'den önce gelemiyorsanız, o zaman bu soru gerçek bir işkence halini alıyor. Bir yandan işlerle uğraşırken diğer yandan beyniniz bunu düşünüp duruyor bütün gün ofiste; "Akşama ne yemek yapsam?" :KK14:

hangi şehirdensznz kizlar siz bence herkes yoresinin bi kac yemegini soylesn dgerleride hergun degistirip onu yapsn hepimze kolaylk olsun :)

Sebzeli bulgur pilavı ve zeytinyağlı kabak yapacağım ben.
Ama bu dert gerçekten hiç bitmiyor.
Akşama kadar kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.

Bende bıktım ne yemek yapsam diye pırasa karnıbahar bamya yemiyorlar her gün soruyorum ne yiyeceniz ne yapıyım diye

Buyrun gelin size de ikram edeyim ;-)

Canim valla benimki sofrada cesit olsun der. Sofra bol gorsun daha oturmadan doyayim zevkle yiyeyim der :-) :-)
Ay dine girmeden azıcık yorum yapayım. Bildiğim kadarıyla yiyebileceğinden fazlasını sofraya koymak günah şekerim. Hepsini yiyorsa amenna. Çok bilgili değilim de annem öyle der hep.
Yanına salata, yoğurt turşuyla çeşit yapıyorum ben. Benimki de tam tersi, iki çeşidi bile istemez. Hatta yeni yemek yapsam ve dünden artmış yemek varsa dünden kalanı yer yeniyi yemez.

Ay dine girmeden azıcık yorum yapayım. Bildiğim kadarıyla yiyebileceğinden fazlasını sofraya koymak günah şekerim. Hepsini yiyorsa amenna. Çok bilgili değilim de annem öyle der hep.
Yanına salata, yoğurt turşuyla çeşit yapıyorum ben. Benimki de tam tersi, iki çeşidi bile istemez. Hatta yeni yemek yapsam ve dünden artmış yemek varsa dünden kalanı yer yeniyi yemez.

Ama canim biz yiuoruz. Mesela bugunun yemegini 3 gün boyunca yiyoruz benimki Allahtan ona da sesini cikarmiyor :-) asla çöpe dökmem ki :kk77:

eşleriniz fikir veriyor mu?

benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap:KK53:

Aferim sana :KK66:
Ben bazen kedilere köpeklere veriyorum içine ekmek doğrayıp yiyecekleri bir yemek artarsa. Onları da doyurmak lazım. :KK66:

cok haklisin. Ben o işi esime bırakıyorum. :-) Hani dukkandan yemek kalıyor onlar da artiklari hayvanlara veriyorlar..
Bizim bura cadde oldugu icin kedi kopek yok. Cok Assagilarda var...

Ben kendi adıma yemek yapmayı seven bir bayan değilim
bana su bez verin sileyim süpereyim ütü yapayım ama yemek :(

hergün ne yapacağım telaşı beni geriyor
eşim çok seçici değil ama yemek olarak tercihi bildirmez
adını koyduktan sonra kolayda
ama hep aynı yemekler arasında döndüğümü düşünüyorum
bu konu iyiymiş

eşleriniz fikir veriyor mu?

benimki ölmeyecek kadar yemek yiyen bi tip olduğu için canı hiçbişey istemez bir de üstüne yemek seçer.
ararım fikir ver derim. "hmm bi düşüneyim" diye birkaç saniye sessiz kalır sonra "sen bilirsin" hep aynı cevap:KK53:
ben eşime ne yemek yapayım diye sorduğumda cevap hep aynı, çorba makarna yap yeter :KK48: çok zahmetsiz maşallah, hiç bir yemeği ayırmaz :nazar:

cok haklisin. Ben o işi esime bırakıyorum. :-) Hani dukkandan yemek kalıyor onlar da artiklari hayvanlara veriyorlar..
Bizim bura cadde oldugu icin kedi kopek yok. Cok Assagilarda var...
Ben kalan ekmek, bayatlamış bisküvi vs gibi şeyleri pencerenin önüne koyuyorum. Serçeler alıştı artık, her sabah 7den önce gelip cama vuruyorlar mama istiyorlar. Bir de akşam 5 gibi :P Bugün de dünden kalan krepi minik parçalara kesip koydum, şimdik gelirler :KK48:

Back
X