- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.703
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimin de keşke yapabildiği bir çeşit yemek olsaydıHiçbir şey yapmak istemiyorum. Hiçbir şey.
Akşama eşim birey gelince "Senin menemenin gibisi yok, çok canım çekiyor." diyerek yemek işini kendisine kitleyeceğim.
Çayı da hep o demlediği için bugünkü menü: menemen+çay![]()
Pilav nohutlu, patlıcan patatesli olsa daha mantıklı gibi geldiBizimde nohutlu patlican yemegi ve patatesli pilav var
Ben ama fikri annem verdi :) lezzetli oluyor dene bencePilav nohutlu, patlıcan patatesli olsa daha mantıklı gibi geldi
Her şeyin enteresan Rainyy ya. Kim yapıyor yemekleri?
Patatesli her şeye varım ama pilavda patates de ne bileyim. Bunu düşüncem.Ben ama fikri annem verdi :) lezzetli oluyor dene bence![]()
Guzel oluyorPatatesli her şeye varım ama pilavda patates de ne bileyim. Bunu düşüncem.
İlk kez evde ıspanak graten yapacağım ve izlediğim videolar sayesinde beynim çorba oldu.
Çok kafa bulandırıyorlar. Bütün tariflerin en beğendiğim kısımlarını alıp karma bir tarif ile deneyeceğim. Bu kadar ıspanağı yıkamaya uğraştım, ziyan edemem.
Tarifte iki ayrı yerde 1 kaşık un yazıyor ama böyle tarife hiç denk gelmedim genelde beşamel sosu ile yapılıyordu. Sulu kalmaz di mi?Ben bu tarifi çok seviyorum, baya iyi oluyor![]()
Hafifliğiyle Pratikliğiyle: Ispanaklı Patates Graten - Yemek.com
Sebze yemeklerinde hep klasik tariflerden sıkıldıysanız ıspanaklı patates graten tarifi karşınızda. Şimdiden ellerinize sağlık.yemek.com
![]()
Bu da beşamelli sayılır aslında ama ayrı yapmıyor, unu sütü direkt ıspanağın içine ekleyip beşamel yapmış oluyor. 2 un fazla yazılmıştır herhalde. Ben baya beğenmiştim bu tarifi, bundan önce 1 kere yedim çok vıcık gelmişti bana, bu daha hoş oluyor bence.Tarifte iki ayrı yerde 1 kaşık un yazıyor ama böyle tarife hiç denk gelmedim genelde beşamel sosu ile yapılıyordu. Sulu kalmaz di mi?
Ayrıca dün böyle küp küp doğrayıp haşladığım patatesler vardı salata yapmak için ama kullanmadan dolaba kaldırdım. Ne yapacağım onları diye düşünürken işe yaradı.
Yapayım mı diyosun bu tarifle?