• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Ben bu tarifi çok seviyorum, baya iyi oluyor 😌
Tarifte iki ayrı yerde 1 kaşık un yazıyor ama böyle tarife hiç denk gelmedim genelde beşamel sosu ile yapılıyordu. Sulu kalmaz di mi?
Ayrıca dün böyle küp küp doğrayıp haşladığım patatesler vardı salata yapmak için ama kullanmadan dolaba kaldırdım. Ne yapacağım onları diye düşünürken işe yaradı.
Yapayım mı diyosun bu tarifle?

Tarifte iki ayrı yerde 1 kaşık un yazıyor ama böyle tarife hiç denk gelmedim genelde beşamel sosu ile yapılıyordu. Sulu kalmaz di mi?
Ayrıca dün böyle küp küp doğrayıp haşladığım patatesler vardı salata yapmak için ama kullanmadan dolaba kaldırdım. Ne yapacağım onları diye düşünürken işe yaradı.
Yapayım mı diyosun bu tarifle?
Bu da beşamelli sayılır aslında ama ayrı yapmıyor, unu sütü direkt ıspanağın içine ekleyip beşamel yapmış oluyor. 2 un fazla yazılmıştır herhalde. Ben baya beğenmiştim bu tarifi, bundan önce 1 kere yedim çok vıcık gelmişti bana, bu daha hoş oluyor bence.

Üç tane tombul bostan patlıcanım var evde. Yemekte yalnız olucam ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben geçenlerde patlıcan pizza denemiştim, uğraşmak istemezseniz o da çok güzel olmuştu 🤩

Back