Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimin de keşke yapabildiği bir çeşit yemek olsaydıHiçbir şey yapmak istemiyorum. Hiçbir şey.
Akşama eşim birey gelince "Senin menemenin gibisi yok, çok canım çekiyor." diyerek yemek işini kendisine kitleyeceğim.
Çayı da hep o demlediği için bugünkü menü: menemen+çay
Pilav nohutlu, patlıcan patatesli olsa daha mantıklı gibi geldiBizimde nohutlu patlican yemegi ve patatesli pilav var
Ben ama fikri annem verdi :) lezzetli oluyor dene bencePilav nohutlu, patlıcan patatesli olsa daha mantıklı gibi geldi
Her şeyin enteresan Rainyy ya. Kim yapıyor yemekleri?
Patatesli her şeye varım ama pilavda patates de ne bileyim. Bunu düşüncem.Ben ama fikri annem verdi :) lezzetli oluyor dene bence
Guzel oluyorPatatesli her şeye varım ama pilavda patates de ne bileyim. Bunu düşüncem.
İlk kez evde ıspanak graten yapacağım ve izlediğim videolar sayesinde beynim çorba oldu.
Çok kafa bulandırıyorlar. Bütün tariflerin en beğendiğim kısımlarını alıp karma bir tarif ile deneyeceğim. Bu kadar ıspanağı yıkamaya uğraştım, ziyan edemem.