• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Sarımsaklı köfte
Peynirli ve kıymalı gül böreği
Mısırlı dereotu sarımsaklı yoğurtlu kabak salatası
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Turşu,çay ve fanta
Bisküvili pasta
Alıntı Yorumla

Mercimek çorbası

Kavurma

Tereyağlı mısırlı bezelyeli havuçlu pirinç pilavı

Zeytinyağlı barbunya

Roka salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )

Sumaklı maydanozlu soğan salatası

Gül böreği (dünden kaldı)

Turşu,ayran ve fanta

Muzlu yaş pasta

images (2).jpeg

Kuşbaşı çıkardım ama ne yapsam bilemedim, düdüklüm yok sotelediğim zaman bence çok pişmiyor eşim yoo pişiyor dese de. Var mı yemek öneriniz?

Sütlü domates çorbası
Etli bir yemek 😅
Pilav
Salata
Ben de de düdüklü yok ama pişiyor dana yada kuzu fark etmez tencerede yapacaksam önce kendi suyunda pişiyor daha sonra içine soğan vs koyacaksam yağ ile beraber onluda pişiriyorum.

Şöyle bir tarif var onu vereyim aslında güveçte güzel oluyor normal de eti haslamam ben fırında da olsa.

Ama güveçte yapınca hasliyorum su koyup biraz o su iyice çekiyor.Daha sonra içine küp küp doğranmış domates,soğan,sarımsak ve patatesleri ekliyorum biraz salçalı,yağlı,ve baharatlı(kekik,tü,, pulbiber, karabiber ve kimyon) su yapıp döküp pişiriyorum çok sulu olmuyor ama cok lezzetli oluyor

Ben de de düdüklü yok ama pişiyor dana yada kuzu fark etmez tencerede yapacaksam önce kendi suyunda pişiyor daha sonra içine soğan vs koyacaksam yağ ile beraber onluda pişiriyorum.

Şöyle bir tarif var onu vereyim aslında güveçte güzel oluyor normal de eti haslamam ben fırında da olsa.

Ama güveçte yapınca hasliyorum su koyup biraz o su iyice çekiyor.Daha sonra içine küp küp doğranmış domates,soğan,sarımsak ve patatesleri ekliyorum biraz salçalı,yağlı,ve baharatlı(kekik,tü,, pulbiber, karabiber ve kimyon) su yapıp döküp pişiriyorum çok sulu olmuyor ama cok lezzetli oluyor
Ben et sevmediğim için belki bana pişmiyor geliyor ya, sac tava falan yapıyorum dediğiniz gibi eşim gayet iyi pişmiş diyor, ben kendime ayrı yemek yapıyorum yanına 🥲

Deneyeyim bunu çok teşekkürler 🙏🏿

Kuşbaşı çıkardım ama ne yapsam bilemedim, düdüklüm yok sotelediğim zaman bence çok pişmiyor eşim yoo pişiyor dese de. Var mı yemek öneriniz?

Sütlü domates çorbası
Etli bir yemek 😅
Pilav
Salata
Son durum

Sütlü domates çorbası
Buğu kebabı
Salçalı bulgur pilavı
Mor lahana salatası

Bayramın 1.gunu piknik vardı
Kuzu pirzola ve soslu tavuk mangalda
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Köz patlıcan ve köz biber salatası (sarımsaklı, domatesli soğanlı, maydanozlu , ekşili ve zeytinyağli )
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Turşu,ayran,kola
Çay,cevizli baklava ve çikolatali yaş pasta

Bugün akşam kahvaltı tarzı
Patates kızartması,kapya biber ve patlıcan kızartması (domatesli,soğanlı,salçalı, sarımsaklı ve maydanozlu sos)
Sucuklu menemen ve haşlama yumurta.
Söğüş salata
Kaşarlı tepsi böreği,kahvaltılıklar,çay ve meyve suyu
Cevizli baklava

Sürekli misafirlikteyiz tek öğünde 3 yerde yemek yedik herhalde 😅
Kıymalı tarhana çorbası
Et sote
Şehriyeli pirinç pilavı
Nohut yemeği
Ev yapımı mis gibi turşu
Salata
Sulu köfte