- 28 Ocak 2009
- 33.846
- 55.374
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de düdüklü yok ama pişiyor dana yada kuzu fark etmez tencerede yapacaksam önce kendi suyunda pişiyor daha sonra içine soğan vs koyacaksam yağ ile beraber onluda pişiriyorum.Kuşbaşı çıkardım ama ne yapsam bilemedim, düdüklüm yok sotelediğim zaman bence çok pişmiyor eşim yoo pişiyor dese de. Var mı yemek öneriniz?
Sütlü domates çorbası
Etli bir yemek
Pilav
Salata
Ben et sevmediğim için belki bana pişmiyor geliyor ya, sac tava falan yapıyorum dediğiniz gibi eşim gayet iyi pişmiş diyor, ben kendime ayrı yemek yapıyorum yanınaBen de de düdüklü yok ama pişiyor dana yada kuzu fark etmez tencerede yapacaksam önce kendi suyunda pişiyor daha sonra içine soğan vs koyacaksam yağ ile beraber onluda pişiriyorum.
Şöyle bir tarif var onu vereyim aslında güveçte güzel oluyor normal de eti haslamam ben fırında da olsa.
Ama güveçte yapınca hasliyorum su koyup biraz o su iyice çekiyor.Daha sonra içine küp küp doğranmış domates,soğan,sarımsak ve patatesleri ekliyorum biraz salçalı,yağlı,ve baharatlı(kekik,tü,, pulbiber, karabiber ve kimyon) su yapıp döküp pişiriyorum çok sulu olmuyor ama cok lezzetli oluyor
Son durumKuşbaşı çıkardım ama ne yapsam bilemedim, düdüklüm yok sotelediğim zaman bence çok pişmiyor eşim yoo pişiyor dese de. Var mı yemek öneriniz?
Sütlü domates çorbası
Etli bir yemek
Pilav
Salata