Akşama Ne Yemek Var ?

cizip mikrodalga da yapıyorum cnım ben ya da ocakta..

en guzelı haslama oluyor ama..

ya benım de yarın aksam kardesım gelıcek kı kendısı asker Ağrı'dan gelıcek..

ne yapsam karar veremedım ..sevdıgı seylerı yapayım ıstıyorum ama dısarı yemeklerınden bıkmıstır ev yemegı yapmak ıstıyorum..

karar veremedım hıc..cokk özledım cooooooooook :1hug:

turkbayragi

kestaneyi haşlama severseniz suda haşla kavrulmuş severseniz bıçakla kestikten sonra tepsiye dök fırında pişir benim aklıma bişey geldi tepsiyi folyoyla kaplarsak daha çabuk güzel pişer gibi geldi ama daha denemedim

sumak çım allah kavuştursun canım.. inşlh sağ sağlim gelir yanınada doyasıya sarılırsın kardeşine..
yemek konusuna gelince ne severse onu pişir.. sevdiği yemeği , böreği yaparsan mutlu olur. onu nekadar düşündüğünühem göstermş olursun

yoksam bu durumda gözünaydın mı denirdi.. ay nebiliiim daha gelmedi diye öyle dedim.. sen anladın beni..

bi tv programında duymuştum kestaneleri suda bekletip öyle pişiriyolarmış.. (ben hiç denemedim)
ben genelde haşlanmış severim(kociş sevmez) tavada yapıyodum bende ama çok uzun sürüyo...
mikrodalgam yok :çok üzgünüm:

Ya bende hiç bişey yok.Evdede domates salatalıktan başka bişey yok.Planladığım bişeyde yok.Pazara çıkmak lazım.Uffff.İşten çık ,koştur alışveriş,bıktım yaa.Ne yicez biz bilmiyorum valla.Bu akşam açız biz arkadaşlar.:eek:

Günaydın cici kızlar,
Bu aksam ezogelin çorba,yumurtalı erişte o kadar başka bişey yapamam...salata yada cacık ....
Afiyet olsun..

dün aksam bizde
sehriye corbası
kabak mücver(hala bitiremedim su kabakları)
cubuk makarna vardı,bu aksam bilmiyorum ne yapacagımı

lahana sarması yapmayı planlıyorum.. eğer zor gelmezse yapıcam. ama heran planlarım değişebilir. epeydir sucuklu kuru fasulye yapmadım..(2ayrı tecere yapama gerek kocişe sade ayrı bana sucuklu ayrı)

bi tv programında duymuştum kestaneleri suda bekletip öyle pişiriyolarmış.. (ben hiç denemedim)
ben genelde haşlanmış severim(kociş sevmez) tavada yapıyodum bende ama çok uzun sürüyo...
mikrodalgam yok :çok üzgünüm:

ben de kestaneyi önce suda bekletirim, sonra fırın poşetiyle fırına atarım nefis olur. tavada zor olur canım ya başında beklemek.

dün aksam bizde
sehriye corbası
kabak mücver(hala bitiremedim su kabakları)
cubuk makarna vardı,bu aksam bilmiyorum ne yapacagımı

bişey sorucam kabağı ben fazla muhafaza edemiyorum. geçen buzluğa atmıştım, bi çıkardım buzunun çözülmesini bekledim, tanımlanamaz bi cisim haline geldi akannehir

bende bugün biber dolması yapıcam :lepi:

tavuklu buğday çorbası

mantarlı et sote

pilav

tatlı yapmayabilirim (kilo problemi olmasın:))

ay kızlar günlerdir canım biber dolması istiyor offff bride etli yaprak sarması........çalışıyorum evde olsam yapıcam.....birde belim agrımasa

ben markete gittim geldim malzemelerimi aldım

biber dolması yapıcam :)))

değişti mönü napalım canım çoook çekti..

kıslar biriniz sarma yaparsanız benide çağrın..çok yeteneksizim çok....

X