Akşama Ne Yemek Var ?

teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun kolay gelsin....bugün kısır günü kaydirigubbakcemile3

ben de karnıyarık pilav ve tarhana çorbası yaptım kısır olsa da yesem

öncelikle topik sahibine tşk eder menüme geçerim -tatlicadiarzu-
bazlama yaptım onları ısıtıp tereyağ sürücem üzerlerine, patates- kabak- patlıcan kızartma, haydari, domates sosu var bende de bu akşam cokacimcoook
hepinize afiyet olsun kızlar

öncelikle topik sahibine tşk eder menüme geçerim -tatlicadiarzu-
bazlama yaptım onları ısıtıp tereyağ sürücem üzerlerine, patates- kabak- patlıcan kızartma, haydari, domates sosu var bende de bu akşam cokacimcoook
hepinize afiyet olsun kızlar

rica ederim...bende teşekkür ederim menün süper bazlamayı nasıl yapıyorsun hamurunun tarifini verirmisin?

akşama sevdiğim bi kaç arkadaşım gelicek
ıslak kek
kabak mücveri
sigara böreği
pohça
patates salatası yaptım

bugun benim menümde
pırasa makarna
çikolatalı tavuk göğsü var
tavuk göğsünden yedim bile dayanamadım çok nefis olmuş söylemesi ayıp sırnaşık şey
herkese afiyet olsuncokacimcoook

annemdeyik yine biz..

menüde çiğ köfte

ezme salata ve ayran vardı ve tabi envai çeşit yeşillik..

süperdi..

ayy ayy estel ne güzel afiyet olsun canım çok severim çiğ köfteyi

rica ederim...bende teşekkür ederim menün süper bazlamayı nasıl yapıyorsun hamurunun tarifini verirmisin?

günaydın kızlaar opuyorumnanaktan

yaş mayayı ılık suyla ve birazcık şekerle ( 1 çk falan) erittim, sonra un, tuz ve su ile yoğurdum. merdaneyle kalınlığı 1 cm olacak kadar açtım, teflonda pişirdim. bu kaakaydirigubbakcemile2

bende bi arkadaşta görmüştüm yapması zahmetli biraz ama çok doyurucu aslında tam ramazanlıktı.

Son düzenleme:
Ben şu anda kahvaltı için pastahane poğaçası yapıyorum. Yoğurdum
mayalanması için bekliyor. Güzel olacağa benziyor. Sonucu yazarım.:kahve:

günaydın kızlaar opuyorumnanaktan

yaş mayayı ılık suyla ve birazcık şekerle ( 1 çk falan) erittim, sonra sun, tuz ve su ile yoğurdum. merdaneyle kalınlığı 1 cm olacak kadar açtım, teflonda pişirdim. bu kaakaydirigubbakcemile2

bende bi arkadaşta görmüştüm yapması zahmetli biraz ama çok doyurucu aslında tam ramazanlıktı.

hımmhımm bi pazar kahvaltıya yapıcam....aslında bazlama pizza gibi de olur

bende bu akşam

erişteli yeşil mercimek çorbası

dünden kalak kabak yemeğim var

bide beyaz lahana sarması yapıcam becerebilrim inşllh

bende akşama kızartma yapasım var şöyle bol patlıcanlı biberli patatesli ve üstüne domates sosu:icecream:hım yanınada çorba yaparım.

bende bu akşam

erişteli yeşil mercimek çorbası

dünden kalak kabak yemeğim var

bide beyaz lahana sarması yapıcam becerebilrim inşllh

bende oğlum için aynı çorbadan yapıcam canım..çook severim..

bende akşama kızartma yapasım var şöyle bol patlıcanlı biberli patatesli ve üstüne domates sosu:icecream:hım yanınada çorba yaparım.

süper ya bayılırım kızartmaya..

hımmhımm bi pazar kahvaltıya yapıcam....aslında bazlama pizza gibi de olur

canım sanırım pizza için hoş olmaz tadı fisfisfis. tarifini aldığım arkadaşım boş vakitlerinde yapıp yapıp buzluğa atıyor, ekmek olmadığında yada canı istediğinde çıkarıp ısıtıyomuş. bu arada tarifi yazarken un yerine sun yazmışım düzelttim sırnaşık şey

bendede akşama mantı var. sanmayın ki hamarat bi tipim hazır mantı sırnaşık şey ama hiçbişey annemin mantısı gibi olmuyo:1no2:

X