Akşama Ne Yemek Var ?

bugun menüm ;
tavuk sote
bulgur pilavı
bide cacık yaparım dündende tatlım varr :teytey:

bugun ne yemek yapsamkii
bugün gezmeye gideceğim bide . birazdan yapmam lazım ..
akşamdan pilavım var çok yaptım bugune kalsın die yanınada bişiy yapçam ama aklıma bişey gelmıyor:uhm:

patates yemeği
pilav
havuç mezesi
sütlaçcokacimcoook 3 gün yeriz artıkopuyorumnanaktan

günaydın herkese

bugün sadece tavuklu salata yicem ben

yaren pilavın yanına tavuk patates kızartabilirsin ya da fırında

bende

çorbaya karar veremedim
patates yemeği
pilav yapıcam
belki bide mısır ekmeği yaparım hımmm

bende

çorbaya karar veremedim
patates yemeği
pilav yapıcam
belki bide mısır ekmeği yaparım hımmm

mısır ekmeğini nası yapıyosun cnm kolaymı -tatlicadiarzu-
belki bnde patates yemeği yapçam hem kolay yerimseniben
bnce çorbaya gerek yok yaf sırnaşık şey

kurufasulye bi de turşu nasıl kaydirigubbakcemile3

benımde aklıma geldi kuru fasülye aslında buzlukta var haşlanmış kuru fasülye ama cnm istemedi . patates yemeği yapçam heralde kolay ya a.s

mısır ekmeğini nası yapıyosun cnm kolaymı -tatlicadiarzu-
belki bnde patates yemeği yapçam hem kolay yerimseniben
bnce çorbaya gerek yok yaf sırnaşık şey

mısır ekmeği çok basit patates yemeği ve yoğurtla çok güzel oluyor....mısır ununa ılık su koyuyorum kek hamurundan cıvık olucak ben birazda kabartma tozu kkoyuyorum bide tuz koyuyorsun tepsiyi yağla ocağın üstünde biraz ısıt hamuru dök tepsiye fırına ver...ayy biraz karışık anlattım galiba

mısır ekmeği çok basit patates yemeği ve yoğurtla çok güzel oluyor....mısır ununa ılık su koyuyorum kek hamurundan cıvık olucak ben birazda kabartma tozu kkoyuyorum bide tuz koyuyorsun tepsiyi yağla ocağın üstünde biraz ısıt hamuru dök tepsiye fırına ver...ayy biraz karışık anlattım galiba

evt biraz karışık :uhm: fırındamı ocaktamı onu anlamadım denerdim birgün bende.
mısır unu nekadar koyulcak ölçülü olmayınca anlamadım -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

evt biraz karışık :uhm: fırındamı ocaktamı onu anlamadım denerdim birgün bende.
mısır unu nekadar koyulcak ölçülü olmayınca anlamadım -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
canım ben hiç ölçülü yapmıyorum ocakta tepsiyi biraz ısıtıyorsun....fırında pişiriyorsun

Allah kabul etsin bozocum

benimde çorba hiç aklıma gelmez, ancak misafir gelince ya da canımız isterse yaparım

aminn

merhaba kızlar benim bugünkü menüm tavuklu pilav tavuk suyu çorba birde yeni mucidim patasli havuçlu salata hmmm acıktım vallacokacimcoook

X