Akşama Ne Yemek Var ?

merhaba kızlar topinize bir üye daha kabul edermisiniz...

akşam menüm için
taze barbunya(dünden ayıklamıştım kociş iş yerinde yiyecem deyince yapamamıştım)
pilav
salata + acı biber turşusu(şu çok acı olan küçük biberler varya ondan)
kavun

aslında burda bir arkadaşın "çikolata soslu şarlot" yazdığını görünce netten baktım tarifine belkim ondan yaparım... çikolatalı ne olursa olsun yatılığa giderimdelikafadulden

yanlız bişiy sorucam
çikolata soslu şarlot u bebe bisküvisi yerine normal kare bisküvilerden yapsam olmazmı

merhaba kızlar topinize bir üye daha kabul edermisiniz...

akşam menüm için
taze barbunya(dünden ayıklamıştım kociş iş yerinde yiyecem deyince yapamamıştım)
pilav
salata + acı biber turşusu(şu çok acı olan küçük biberler varya ondan)
kavun

aslında burda bir arkadaşın "çikolata soslu şarlot" yazdığını görünce netten baktım tarifine belkim ondan yaparım... çikolatalı ne olursa olsun yatılığa giderimdelikafadulden

hg canım menün çok güzel ellerine sağlık....

Ay kızlar okurken karnım acıktı:lepi:
annem akşama ne yaptı acabaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tek başınada kısır yenmenin pek keyfi olmuyo.. aç kapıyı yanına geliyom bidenem..:eek:

yumurtasepeti_kisir.jpg

kari_ik_tur_u.jpg

hadi buyrun

melek ne yaptın sen bak durduk yerde canım kısır istedi bende mi akşama kısır yapsam ne offf canım çekti evet evet bende kısır yapıcam eğer bu akşama yetiştirebilirsem bide sarma yaparım off yanında ayran yada çay ayy acıktım bak şimdi

melek ne yaptın sen bak durduk yerde canım kısır istedi bende mi akşama kısır yapsam ne offf canım çekti evet evet bende kısır yapıcam eğer bu akşama yetiştirebilirsem bide sarma yaparım off yanında ayran yada çay ayy acıktım bak şimdi

gel canım sende

bırakın kocişleri ,kısır günü yapıyoruz bende bugün kaydirigubbakcemile5

işte benim bu akşam ki menümm buyrunnnnnnnnn
mercimek çorbası
tavuk sote
mısırlı pilav
cacık

yanlız bişiy sorucam
çikolata soslu şarlot u bebe bisküvisi yerine normal kare bisküvilerden yapsam olmazmı
olur canım olur...
bence kedidilinden en iyisi olıyo..
ben dün yaptım kedidili büskiviyle..

evet ya ben bunu denemelyim..:lepi:

şu an babamlardayım kayınvalidemlere geçicem.sabahtan kayınvalidemde gördüğüm menüyü aynen aksedeyimkaydirigubbakcemile3

fırında köfte patates yapacakmış,
nohutlu pilav.pirinci hazırlamıştı..
söğüş domates salatalık doğrıycaz
ezogelin çorba vardı birde..
bende ekler alıcam şimdi eşim beni almaya geldiğinde onlara geçerken..hımm nefis..Şeniz

X