- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
MakarnaEvde semiz otu var onu yogurtlarim yanına patlıcanım olsa oturtma yaparım dolma biberim var ona yarım kg kıyma fazla eeee napcam ben akşam çayına da bi yere gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MakarnaEvde semiz otu var onu yogurtlarim yanına patlıcanım olsa oturtma yaparım dolma biberim var ona yarım kg kıyma fazla eeee napcam ben akşam çayına da bi yere gidicez
Basmati pirinç hiç kullanmadim,suyu çok çekiyor diyorlar dogrumu acaba.Bugün fesleğenli makarna ve salata.
Misafirlere de son kararım olmasa da;
Sütlü domates çorbası
Patates püreli köfte
Zerdeçallı basmati pilavı
Yoğurtlu bademli semizotu salatası
Kuru domatesli ve közlenmiş biberli meze
Mor lahana mezesi
Ama kayınpeder erken gelecek olsa da kayınvalidemler gece gelecek belki 2.günün yemekleri de olabilir bunlar, yarın kararımı vericem
Bana basmati daha güzel geliyor normal pirinçten, 1 su bardağı pirince 1.5 su bardağı su ekliyorum ben normal pilav gibi 1'e 1.5, çekmiyor sanırım o yüzdenBasmati pirinç hiç kullanmadim,suyu çok çekiyor diyorlar dogrumu acaba.
Hazımsızlık için soruyorsanız klasik soda benim yöntemim. Ama onun dışında hiçbir şeyArkadaşlar yemeği çok kacırınca napıyosunuz ya
Soda genellikle sade hazımsızlık için.Arkadaşlar yemeği çok kacırınca napıyosunuz ya
Evet soda iyi Geliyor.Arkadaşlar yemeği çok kacırınca napıyosunuz ya
niye kitost ayran
ev iyice kantine döndü
bi gün kısır bi gün tost bi gün dönerniye ki
Agır yemek yapmıyomusun aperatif takılıyonuzbi gün kısır bi gün tost bi gün döner