Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızla değişen bir menüüüü kaynanama davet edildimSanırım bu akşam
Airfryda köfte
Sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
Doyuyomusunuz onu yiyince ben ne kadar yersem yiyeyim doymuyorum kısırakısır ve ayran![]()
valla sıcakta zorla yiyoruz zaten çok bileDoyuyomusunuz onu yiyince ben ne kadar yersem yiyeyim doymuyorum kısıra![]()
Erkekler pek sevmiyor o yüzden akşam yemeği diye yapamıyorum. Sıcaklarla ne yemek yapılıyor ne yeniliyor gerçektenvalla sıcakta zorla yiyoruz zaten çok bile![]()
eşimin evde olmadığı zamanlarda genelde böyle hafif geçiştiriyoruz. o evdeyken birkaç çeşidimiz oluyor yineErkekler pek sevmiyor o yüzden akşam yemeği diye yapamıyorum. Sıcaklarla ne yemek yapılıyor ne yeniliyor gerçekten![]()
Erkekler niye sevmiyo kısırı anlamış değilim. Benim eşim de diyor bulgur pilavı yap daha iyi ne farkı var kieşimin evde olmadığı zamanlarda genelde böyle hafif geçiştiriyoruz. o evdeyken birkaç çeşidimiz oluyor yine![]()
benimki de öyle. bi defasında bunu normal bulgurla da yapar mısın dediErkekler niye sevmiyo kısırı anlamış değilim. Benim eşim de diyor bulgur pilavı yap daha iyi ne farkı var ki![]()
Ben öyle de yapıyordum daha güzel oluyor yap da yesinbenimki de öyle. bi defasında bunu normal bulgurla da yapar mısın dedi![]()