Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeğe mi çaya mı geliyolarPazartesi misafirim gelecek benim yine kafa gitti ne yapacağım bilmiyorum
sıcaklarda herkesin kafası çok karışıkEvde semiz otu var onu yogurtlarim yanına patlıcanım olsa oturtma yaparım dolma biberim var ona yarım kg kıyma fazla eeee napcam ben akşam çayına da bi yere gidicez
Yemeğe ya bi hafta kalırlar belki. Geçen misafirlere püreli köfte yapmıştım aynısından devam mı acabayemeğe mi çaya mı geliyolar
Erkekler niye sevmiyo kısırı anlamış değilim. Benim eşim de diyor bulgur pilavı yap daha iyi ne farkı var ki
sıcaklara misafirlik yasaklansınYemeğe ya bi hafta kalırlar belki. Geçen misafirlere püreli köfte yapmıştım aynısından devam mı acaba
Ya 2.günden itibaren kayınvalidem alır yemeği eline zaten ilk günü tamamlasam yetersıcaklara misafirlik yasaklansın
misafirlerinin sevdiği şeyler ne acaba? günlük menü hazırla kafan rahat olur. mesela ilk gün Arnavut ciğeri pilav salata
çorba türlü fırında patates salata
döner pilav meze vs vs gibi.
bulduklarını yesinler
kaynanan mı geliyır aman ya rabbiYa 2.günden itibaren kayınvalidem alır yemeği eline zaten ilk günü tamamlasam yeter
Kayınvalide kayınpeder elti ve eltinin bebesikaynanan mı geliyır aman ya rabbi
hünkar beğendi yap
Evde iç hazırla lahmacun yada pide yaptır eğer yakınlarda pişirim fırını varsa yanına meze,salata yeter.Ya 2.günden itibaren kayınvalidem alır yemeği eline zaten ilk günü tamamlasam yeter
Yok ya galiba hiç öyle bi yer görmedim bi inceliyimEvde iç hazırla lahmacun yada pide yaptır eğer yakınlarda pişirim fırını varsa yanına meze,salata yeter.
yemin ederim onume 1 kg bonfile koysunlar balığa değişmem off hemde cipura afiyet bal şeker olsun .
Eşim akşama ise gidecek kısır yapayim desem ölür biter zonguldakli hen alıştırdım. İç anadoluluyimKısırı bizim bu tarafın erkekleri seviyor bence Mersin-Adana bölgesi daha hiç sevmeyene rastlamadim.
Bir komşum vardı İç Anadolu'dan bir aksama kısır yapmış,diğer kişiler yiyor benim kocada yer diye düşünmüş tavuk yemeği mi yiyeceğiz demiş kadına
Kayınvalide kayınpeder elti ve eltinin bebesi
Bilmiyorum ki komşu bizim oralarda çok bilinmez derdi ama bu dediğim olay yeni değil 20 senelik vardıryemin ederim onume 1 kg bonfile koysunlar balığa değişmem off hemde cipura afiyet bal şeker olsun .
Meşhur salata tarifi alabilir miyim
Ben sarimsakli yogurt mayonez tuz semizotu
Eşim akşama ise gidecek kısır yapayim desem ölür biter zonguldakli hen alıştırdım. İç anadoluluyim
Kenarda tamam onu deneyeceğim valla agzim sulandı ellerine saglikMuhittin semizotunun içine domates,salatalık,soğanı küp küp dogra,tuz,sumak,kuru nane, zeytinyağ,biraz limon suyu ve nar ekşisi katıp karıştırın.
Kısırı bizim bu tarafın erkekleri seviyor bence Mersin-Adana bölgesi daha hiç sevmeyene rastlamadim.
Bir komşum vardı İç Anadolu'dan bir aksama kısır yapmış,diğer kişiler yiyor benim kocada yer diye düşünmüş tavuk yemeği mi yiyeceğiz demiş kadına
Yaa çok teşekkür ederimm sizede afiyet olsunyemin ederim onume 1 kg bonfile koysunlar balığa değişmem off hemde cipura afiyet bal şeker olsun .
Meşhur salata tarifi alabilir miyim
Ben sarimsakli yogurt mayonez tuz semizotu
Eşim akşama ise gidecek kısır yapayim desem ölür biter zonguldakli hen alıştırdım. İç anadoluluyim