- 3 Temmuz 2022
- 4.402
- 12.707
- 27
Patates soğan yeter hayatta kalmam icinBende çok severim her şekilde tüketirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates soğan yeter hayatta kalmam icinBende çok severim her şekilde tüketirim
Patates kızartmasının yanında hiç yemedim onuda deneyim bi merak ettimPatates soğan yeter hayatta kalmam icin
Afiyet olsunPatates kızartmasının yanında hiç yemedim onuda deneyim bi merak ettim
Benim daha değişik zevkim var galiba yanına limonlanmış soğanı daha cok seviyorum
Evet gerçekten güzel oluyor patates kızartmasınin yanında limonlu soğan ben de severimBenim daha değişik zevkim var galiba yanına limonlanmış soğanı daha cok seviyorum
İKRAMLARLA DOYARSIN ZATEN AĞIR KONUKLARIN VAR KOLAY GELSİNBugün akşama çok çeşit yok sadece makarna
İşten çıkıp eve gittiğim gibi temizlik ve ikram yapmaya girişicem saat 19.00 gibi kaynanam, görümcem ve eltim gelecek..
Ay çok uğraşamam hem çalıştığımı hem de hamile olduğumu biliyolar sonuçta 3 çeşit yeter vallahi sonra da meyve çerez vs çıkarırım.İKRAMLARLA DOYARSIN ZATEN AĞIR KONUKLARIN VAR KOLAY GELSİN
OLSUN CANIM DAHA NE YAPICAKSIN BEN HAMİLE OLMAYAN HALİMLE ANCA O KADAR YAPARIMAy çok uğraşamam hem çalıştığımı hem de hamile olduğumu biliyolar sonuçta 3 çeşit yeter vallahi sonra da meyve çerez vs çıkarırım.
Makarna ,erişte ,bulgur ya da pirinç pilavıKarnibahar koftesi yaptim ama Yanina ne yapacagim bilmiyorum