- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım şöyle bi google baktım da kimisi çıtır tavuğu pişirmeden dondurucuya koyup çıkarıp pişiriyorKızlar merhaba ben bi ara çıtır tavuk yapmıştım kızarttım fazla geldi hemen buzluga attım ama hic yemedim. Simdi cıkarsam onu direk fırına atsam yenir mi? Tavuk eti oldugu icin bilemedim o an öyle atmıs bulundum buzluga…
Çok teşekkür ederim genelde tavuk etinden zehirlenme daha fazla ondan bir sorayım dedimMerhaba canım şöyle bi google baktım da kimisi çıtır tavuğu pişirmeden dondurucuya koyup çıkarıp pişiriyor
Bir de pişen tavuk yemeği dondurulur mu sorusuna "Evet " olduğu yazılmış
Pişti olmuşuz Ben de semizotu salatası eksik. Yurtdışında yaşıyorum bulamadım burada.Etli taze fasulye
Şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı
Cacık
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun, hangi ülkede belki orada yaşayanlar yardımcı olur.Pişti olmuşuz Ben de semizotu salatası eksik. Yurtdışında yaşıyorum bulamadım burada.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim.İsviçre’de yaşıyorum.Teşekkür ederim sizede afiyet olsun, hangi ülkede belki orada yaşayanlar yardımcı olur.
Kızlar merhaba ben bi ara çıtır tavuk yapmıştım kızarttım fazla geldi hemen buzluga attım ama hic yemedim. Simdi cıkarsam onu direk fırına atsam yenir mi? Tavuk eti oldugu icin bilemedim o an öyle atmıs bulundum buzluga…