- 17 Şubat 2015
- 7.517
- 19.764
Zeytin Yağı az gelmiş olabilir mi o zaman dışı daha diri dururKafayı yicem valla üzerine su eklemekten salçası, tadı, tuzu kalmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytin Yağı az gelmiş olabilir mi o zaman dışı daha diri dururKafayı yicem valla üzerine su eklemekten salçası, tadı, tuzu kalmadı.
Ben de taze fasulye gibi yaparım normal tencerede pişiyor börülce den kaynaklıdır pismemesi.Arkadaşlar börülcenin içi değilde kabuğuyla beraber yemeğini yapıyorum taze fasulye gibi baya pişti düdüklüyede attım 20 dk orada da pişti ama yediğim zaman hala sertliği var gibi acaba yumuşacık değilde ne kadar pişsede böyle mi oluyor normalde de. İçindeki börülcesi pişmiş mesela ısırdığım da.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimm. Bende hamileyim sanki kendim doğuracakmısım gibi heyecanlandım.Aksam disarda yicez bugun. Esimin kardesi yurtdisindan geldi onlari yemege cikarcaz yarin sabahta doguma giricem kismetse
Sizin de hayirli dogumlariniz olsun cok tesekkur ederimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimm. Bende hamileyim sanki kendim doğuracakmısım gibi heyecanlandım.
Şey sorucaktım hamileliğinizin başından bu yana kaç kilo aldınız acabaSizin de hayirli dogumlariniz olsun cok tesekkur ederim
12-13 Kg kadar aldim ilk hamileligimde de o kadar almistimŞey sorucaktım hamileliğinizin başından bu yana kaç kilo aldınız acaba
İnşallah bende öyle bitiririm şu an 23+4’teyim. 60 ile hamile kaldım 66.500’üm şu an12-13 Kg kadar aldim ilk hamileligimde de o kadar almistim