Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk fajitada soya sosu kullanıyor musun canımDomates çorbası
Tavuk fajita
Bulgur pilavı
Semizotu salatası
Naneli limonata
Papatyakuş da yazar ama ben yaparken kullanıyorumTavuk fajitada soya sosu kullanıyor musun canım
Güzel oluyor mu peki denemek istiyorum ama soya sosundan ötürü bilemedim hiç denemedim çünküPapatyakuş da yazar ama ben yaparken kullanıyorum
Soya sosunu ne kadar kullanıyorsunuz ben kendim hiç kullanmadım ama misafirlikte yemiştim aşırı tuzlu gelmişti yemek .Papatyakuş da yazar ama ben yaparken kullanıyorum
Benim eşim çok tavuk seven biri değil, yaptığım fajitaya bayılmıştı. Cidden soya sosundan mı bilmiyorum ama yumuşacık oluyor, tavuğu hep marine ederim ama böyle olmuyordu. Ben beğendim bayaGüzel oluyor mu peki denemek istiyorum ama soya sosundan ötürü bilemedim hiç denemedim çünkü
Tuzu azaltılmış soya sosları var, onlar daha risksiz. Ama normal soya sosunu kullanıyorsanız da tuz hiç atmayabilirsiniz. Ben çakma sushi yapıyorum pirinci 0 tuzla pişirip üstüne soya sosu döküyorum mesela oradan alıyor zaten tuzu. Yarım kilo tavuk için 2 yemek kaşığı soya yeterli oluyorSoya sosunu ne kadar kullanıyorsunuz ben kendim hiç kullanmadım ama misafirlikte yemiştim aşırı tuzlu gelmişti yemek .
Geçmiş olsun ben genellikle şehriye çorbası tercih ediyorum bol limonlu,ishal varsa mercimek iyi gelmez.Eşim biraz üşütmüş, ona et suyuna sebzeli mercimek çorbası yapacağım. Yanına tavuk sote ve pilav yerine de patates püresi düşünüyorum. Pilav ağır geliyor bana. Önerilere açığım ama hasta yemekleri ne olabilir? :)
Geçmiş olsun ben genellikle şehriye çorbası tercih ediyorum bol limonlu,ishal varsa mercimek iyi gelmez.
Evet kullanıyorumTavuk fajitada soya sosu kullanıyor musun canım
Eşim ve bende tuzlu yemek sevmediğimiz için bir kilo tavuk için 3 yemek kaşığı soya sosu kullanıyorum tuzu da bir çay kaşığı atıyorum iyi geliyor. Birde tavukları yemeği yapmadan 3 veya 4 saat önce marine ederek buzdolabında bekletiyorum.Soya sosunu ne kadar kullanıyorsunuz ben kendim hiç kullanmadım ama misafirlikte yemiştim aşırı tuzlu gelmişti yemek .
Bence deneyin güzel bir aroma katıyorGüzel oluyor mu peki denemek istiyorum ama soya sosundan ötürü bilemedim hiç denemedim çünkü