- 28 Ocak 2009
- 33.638
- 54.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltıdan sonra çay ya da kahve için kek yapabilirsinKızlar çarşamba günü görümceme kahvaltıya gideceğim eltim kaynanam falanda orada olur evden ne yapıp götürsem bana bir akıl verin
Börek tarzı bir şey de yapabilirsiniz.Kızlar çarşamba günü görümceme kahvaltıya gideceğim eltim kaynanam falanda orada olur evden ne yapıp götürsem bana bir akıl verin
Kızlar çarşamba günü görümceme kahvaltıya gideceğim eltim kaynanam falanda orada olur evden ne yapıp götürsem bana bir akıl verin
çok iyi yağlıyorum. ondan sonra bir tutam un serpiyorum her yerine. fırından çıkınca da ters çevirip nemli bez kapatıyorum kalıba. pürüzsüz çıkıyor.Kayseri yağlaması hava sıcak ama canım çok istedi yapacak bişey yok
Dünde kısır ve karışık tost vardı. Alakasizdi ama güzel gitti ikisinide aynı anda canımız isteyince
Kakaolu kek yaptım bide bir bize bide akşam arkadasa çaya gidicez oraya. Kızlar kekleri kalıptan çıkartırken sorun yaşıyorum var mı bir öneriniz? Yapışıyor genelde
Aynısını yaptım yine hüsran kalıpta dökümlerden aslında ama yinede değiştirmem gerekicek sanırım. Teşekkür ederim yanitiniz içinçok iyi yağlıyorum. ondan sonra bir tutam un serpiyorum her yerine. fırından çıkınca da ters çevirip nemli bez kapatıyorum kalıba. pürüzsüz çıkıyor.
rica ederim. bazı döküm kalıplarda böyle bi sorun yaşayanları duymuştum daha önce de.Aynısını yaptım yine hüsran kalıpta dökümlerden aslında ama yinede değiştirmem gerekicek sanırım. Teşekkür ederim yanitiniz için
Siz de benim gibi soğumadan mı çıkarıyorsunuz acaba? :)) Yağlıyorum unluyorum yok yine yapışıyor çünkü ben bekleme özürlüyüm azıcıkKayseri yağlaması hava sıcak ama canım çok istedi yapacak bişey yok
Dünde kısır ve karışık tost vardı. Alakasizdi ama güzel gitti ikisinide aynı anda canımız isteyince
Kakaolu kek yaptım bide bir bize bide akşam arkadasa çaya gidicez oraya. Kızlar kekleri kalıptan çıkartırken sorun yaşıyorum var mı bir öneriniz? Yapışıyor genelde
Bazıları tereyaglayip dolapta bekletiyormus harcı dökene kadar. Bunu denedin mi? Ben de yağlayıp unluyorum yapismiyorKayseri yağlaması hava sıcak ama canım çok istedi yapacak bişey yok
Ya aklıma ramazan sayfası geldi afiyetler olsunBugün akşam
Patates püresi üzerine soslu köfte
Havuç salatası
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Cacik
Karışık turşu
Portakal suyu
kAymakli dondurma
Bunu denemedim hiç ama yeni kalıp alınca deniycem mutlaka. Bu kalıba küstüm artık daha da yapmam onda.Bazıları tereyaglayip dolapta bekletiyormus harcı dökene kadar. Bunu denedin mi? Ben de yağlayıp unluyorum yapismiyor