Akşama Ne Yemek Var ?

Kızlar çarşamba günü görümceme kahvaltıya gideceğim eltim kaynanam falanda orada olur evden ne yapıp götürsem bana bir akıl verin

Kahvaltıya kahvaltılık götürmeyin bence. Ben olsam ekler falan alırdım güzel bir pastaneden. Eğer illa evde yapacağım derseniz çikolatalı trüf gibi kahvenin yanında tüketebileceğiniz bir tatlı yapabilirsiniz.

Kayseri yağlaması 😋 hava sıcak ama canım çok istedi yapacak bişey yok 🤷
Dünde kısır ve karışık tost vardı. Alakasizdi ama güzel gitti 😃 ikisinide aynı anda canımız isteyince 🙈
Kakaolu kek yaptım bide bir bize bide akşam arkadasa çaya gidicez oraya. Kızlar kekleri kalıptan çıkartırken sorun yaşıyorum var mı bir öneriniz? Yapışıyor genelde 🤦

Dünde kısır ve karışık tost vardı. Alakasizdi ama güzel gitti 😃 ikisinide aynı anda canımız isteyince 🙈
Kakaolu kek yaptım bide bir bize bide akşam arkadasa çaya gidicez oraya. Kızlar kekleri kalıptan çıkartırken sorun yaşıyorum var mı bir öneriniz? Yapışıyor genelde 🤦
çok iyi yağlıyorum. ondan sonra bir tutam un serpiyorum her yerine. fırından çıkınca da ters çevirip nemli bez kapatıyorum kalıba. pürüzsüz çıkıyor.

çok iyi yağlıyorum. ondan sonra bir tutam un serpiyorum her yerine. fırından çıkınca da ters çevirip nemli bez kapatıyorum kalıba. pürüzsüz çıkıyor.
Aynısını yaptım yine hüsran 🙈🤦 kalıpta dökümlerden aslında ama yinede değiştirmem gerekicek sanırım. Teşekkür ederim yanitiniz için 🙏

Siz de benim gibi soğumadan mı çıkarıyorsunuz acaba? :)) Yağlıyorum unluyorum yok yine yapışıyor çünkü ben bekleme özürlüyüm azıcık :KK70:

Bazıları tereyaglayip dolapta bekletiyormus harcı dökene kadar. Bunu denedin mi? Ben de yağlayıp unluyorum yapismiyor ☺️

Bazıları tereyaglayip dolapta bekletiyormus harcı dökene kadar. Bunu denedin mi? Ben de yağlayıp unluyorum yapismiyor ☺️
Bunu denemedim hiç ama yeni kalıp alınca deniycem mutlaka. Bu kalıba küstüm artık 😃😃 daha da yapmam onda.
Orangegreysky Orangegreysky inan iki türlü de denedim. Sicakken çevirdim olmadı ilk sıcağı gitti öyle çevirdim olmadı soğuk yaptım yine olmadı hayır becerikli de bir insanım kaç yıllık ev hanımıyım herşey yaparım ama yok bu kalıpta ne zaman yapsam beni üzdü. Çok olmadı alalı halbuki ama anlamadım 🤷

X