Akşam koyu sabah daha silik çıkan gebelik testi

suflecim123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
11
3
33
Herkese günaydın kızlar. Dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı, BAT bugün hesaplamalarıma göre ancak sabah tekrar yaptım sanki daha silik çıktı normal mi böyle olması aranızda bir kaç gün gebelik testini tekrarlayan varsa görsel paylaşabilir mi

Genellikle sabah idrarı doğru diyorlar ama olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum

Korkma cnm nasipte varsa olur Allaha bırak hayırlı olcaksa nasip et, de eğer varsa herşey yolunda gidecektir stres yapma

Eklentiler

• 5D696CF4-0708-46F5-AB6D-3C3150DEC4DB.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 676
Benimde böyle bir konum vardı cnm. Sonra anladım ki testlerin hassasiyeti bile farklı olabiliyor. En net yarın anlayacaksın. Testlerin aynı marka olmasına dikkat et.
Cevabınız için teşekkür ederim, testler aynı marka freely. Şu an hamile misiniz peki bir de konunuzun linkini atabilir misiniz

Ben de benzer durum yaşadım. İdrar yoğunluğuna göre de değişiyor. Ben geceleri çok su içtiğim ve tuvalete kalktığım için öğleden sonra idrarım sabah idrarımdan daha yoğun olabiliyor. Size de öyle olmuş olabilir. İki gün ara ile kan testi yaptırın. Kesin sonucu ancak öyle öğrenebilirsiniz.

çok teşekkürler yorumunuz için biraz da olsa rahatlatıyor benzer şeyleri duymak. Bugün kan vereceğim umarım güzel sonuçlar alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…