- 15 Mart 2023
- 11
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi suflecim123
İkisi de pozitif ancak burada okuduğuma göre gün geçtikçe koyulaşması gerekiyormuş o yüzden biraz korkuyorumGenellikle sabah idrarı doğru diyorlar ama olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum
Beklemek çok zormuşKorkma cnm nasipte varsa olur Allaha bırak hayırlı olcaksa nasip et, de eğer varsa herşey yolunda gidecektir stres yapma
29Kac yaşındasın
Çok gençsin
Benimde böyle bir konum vardı cnm. Sonra anladım ki testlerin hassasiyeti bile farklı olabiliyor. En net yarın anlayacaksın. Testlerin aynı marka olmasına dikkat et.Eki Görüntüle 3218145
Üstteki dün akşam 18.00 gibi yaptım alttaki testi sabah ilk idrar ile yaptım
Cevabınız için teşekkür ederim, testler aynı marka freely. Şu an hamile misiniz pekiBenimde böyle bir konum vardı cnm. Sonra anladım ki testlerin hassasiyeti bile farklı olabiliyor. En net yarın anlayacaksın. Testlerin aynı marka olmasına dikkat et.
Evet hamileyimCevabınız için teşekkür ederim, testler aynı marka freely. Şu an hamile misiniz pekibir de konunuzun linkini atabilir misiniz
İkinci test daha silik bak böylede bir konum vardı.Cevabınız için teşekkür ederim, testler aynı marka freely. Şu an hamile misiniz pekibir de konunuzun linkini atabilir misiniz
Sağol cnmsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım inşallahSağol cnminş sen de sağlıkla kucağına aldırsın
çok teşekkürler yorumunuz içinBen de benzer durum yaşadım. İdrar yoğunluğuna göre de değişiyor. Ben geceleri çok su içtiğim ve tuvalete kalktığım için öğleden sonra idrarım sabah idrarımdan daha yoğun olabiliyor. Size de öyle olmuş olabilir. İki gün ara ile kan testi yaptırın. Kesin sonucu ancak öyle öğrenebilirsiniz.
Kan verdinizmiçok teşekkürler yorumunuz içinbiraz da olsa rahatlatıyor benzer şeyleri duymak. Bugün kan vereceğim umarım güzel sonuçlar alırım.