Bahane mi
İnsanlar yargılamak ne kadar kolay değil mi? Evet bende anne olacağım. Kayınvalideme o kadar çok adım attım ki msiaifğr geldi tatlısını yaptım götürdüm, anneler gününde kendi Annemden önce onun hediyesini verdim, arkadaşları gelecekti yorulmasın diye kendi evimde ağırladı ama... Beni hiçe sayan diğer gelini yanındayken beni görmezden gelen bir insan için artık sabrım taştı. kendi oğlu 10 gün yoğun bakımda yatarken kendisi bir kere bile gelmedi. Yatılı misafir ağırladı et dağıtma derdine düştü gelen misafirlerini gezdirmeyi tercih etti ve daha bir sürü şey. Kendi oğlu yaaa yoğun bakımda yattı kalpten ben 9 haftalık hamileydim ağlayıp durdum eşim için ama o annesi gezme tozma misafir derdindeydi. Evime birşey alsam küçümser arabamıza dandik der bebeğimin ismini küçümser... Ve daha bir sürü şey. Sizce hangi insan bu kadın karşısında iyi olur? Siz olursanız bravo. Haaa sizinde çocuklarınız varmış Allah bağışlasın ama bu kadın gibi olursanız daha fazlasını görürsünüz. Kv doluyum ve onun için hiçbir şeye değmez...