5.5 aylık hamileyim ama ağır geçiriyorum. Yerimden kalkmam oturmam hareket etmem sıkıntılı. Kv kız kardeşi gelecekmiş geçen günde 2 kayınvalidem annem dediki geline de çağırmak için öyle yemeğe felan düşmesin bende dedim ki yok yemeğe çağırmam zaten ben kendi evimde bile zar zor hareket ediyorum kendimi iyi hissedersem akşam çayına alırım belki dedim. Kv ise Haa yine akşam çayına olur dedi. Şimdi bende Çarşamba günü akşam çayına almayı düşünüyorum. Ama ikramlık hafif şeyler ne yapabilirim bilmiyorum. Önerisi olan var mı? Dışarıdan mı alsam yoksa
Açıkçası bende öyle düşündüm dışarıdan alırım olur biter. Bir yanım bana yakışmaz diyor diğer yanım da ben hamile halime ne uğraşacağım.Ben olsam hazır kuru pasta bisküvi gibi şeyler koyabilirdim. Sevdiğim bir kisiyse paraya kıyıp baklava vb alınabilir
Sevmiyorsan susse bisküvi yeter
Eşim istiyor maalesef. Bir de geçen gün kv eşime yine bir akşam çayına sesleriniz vb şeyler söyledi bende kendimi iyi hissedersem bakarım dedim. Eşimde tutturdu çağıralım diye.dışarıdan al geç ya. sen neden ağırlıyorsun ki zaten?
Mantıklı valla. Ama eşime dışarıdan al desem gider dünyayı alır. O yüzden ona demeden dışarıdan ne alayım acabaBen olsam, eşime dışarıdan bir havuçlu tarçınlı kek aldırırım. Oturur yeriz hep beraber.
O zaman eşiniz yapsın ikramlıkları da temizliği de misafire hizmeti, çayı kahveyi de...Eşim istiyor maalesef. Bir de geçen gün kv eşime yine bir akşam çayına sesleriniz vb şeyler söyledi bende kendimi iyi hissedersem bakarım dedim. Eşimde tutturdu çağıralım diye.
Mantıklı valla. Ama eşime dışarıdan al desem gider dünyayı alır. O yüzden ona demeden dışarıdan ne alayım acaba
Hemde kayımvalidemden... Asla birşey istemem onun evime gelmesini bile istemiyorum kaldı ki birşey getirmesini asla istemem canım. Lafın gelişi ne lazım getireyim der ama ben ondan sevabını bile istememParan varsa, al dışarıdan. Hiç ellerini hamur yoğurarak yorma. Üstelik hamilesin bir zahmet bu kadar kadın gelirken poğaça, böbrek, kek, patates salatası yapıp getirsin. Ara söyle kaynanaya canım çekiyor annem de, sen çok güzel yapıyorsun de, kendini yorma, sen onu yor.
O zaman eşin poposunu kaldırıp misafir ağırlayacak, doğmamış bebesinin karısının canına sağlığına kasdetmeyecek düşüncesiz herifEşim istiyor maalesef. Bir de geçen gün kv eşime yine bir akşam çayına sesleriniz vb şeyler söyledi bende kendimi iyi hissedersem bakarım dedim. Eşimde tutturdu çağıralım diye.
Bu arada konunuz taşınabilir çünkü bu başlık bu tarz "dertler" için değil, bilginiz olsun.Mantıklı valla. Ama eşime dışarıdan al desem gider dünyayı alır. O yüzden ona demeden dışarıdan ne alayım acaba
Teyzesi geliyor canım. Alsın da şeim abartır gider nerede pahalı şeyler var dünyayı döker. Ve bende onlar için fazladan para harcasın istemiyorum.Ee alsın. Annesi geliyor sonuçta
Teyzesi şehir dışından geliyor. Ve eşimde teyzesini çağırmak istedi. Ama ben aşırı yoruluyorum ağır hamilelik geçiyorum. Dışarıdan birşeyler alıp korayımHiçbir şey? Siz iyi misiniz zor bir hamilelik geçiriyorsunuz kalkamıyorsunuz yerinizden onların gelip size yardım etmesi gerekirken bir de hizmet mi bekliyorlar?
Öyle yapacağım. Ama ne alabilir ki acaba?Canınız ne çekiyorsa dışarıdan alın gitsin. :)
Bu konu da bana göre derdim var ama :))Bu arada konunuz taşınabilir çünkü bu başlık bu tarz "dertler" için değil, bilginiz olsun.