aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Canim 200 tlmi? :)
Benimki 1000 eudi:)
Bu yüzden ben gerekmez dedim bir kac dakika icin dedim..

Ama şimdi keşke herkes olsaydı dedim
Eyer 200 tl ise kesin yap! İçinde kalmaz
Ama herkes derken, aileni fallan filan kast ediyorsun dimi?

Melek:)
Ben evden gideceğim gün,
Herkese kendim küçük küçük hediyeler aldim, birde minik resim Çerçevesi, hepsinin içine kendi Resmimi koydum,
Hediye paketi çantası aldim, bayanlara gelinlikli, erkeklere damat modeli.
Hatıra olsun defim, veda hediyesi:)

Aslında ozaman herkese baskılı ayna, bizim düğün tarihimiz yazılacaktı..
Erkeklerde anahtar. Ama çok tuzluydu, bana biri ne gerek var dedi, bos ver ona dedi..
Bende işte buna en çok üzüldüm:) keşke dinlemeseydim diyorum:)

masraf çok oluyor canım ama heryerden bişe gelio:) oyüsden pek germiyor aileyi :) zaten ilk 6 7 ay anca emicek sadece bez parası olucakk:) sonra mamalar kıyafetler derken :) gittikçe artış yapıcaz ama olsun değer:)

200 canm yani ufak bi oda nikahı 100 tl ama salona gelirlerse 300 tl imiş :)
hiç olmazsa ben veririm o parayı yinede orda olsun hemde düğün nikah tarhmz bir olur .
herkez derken arkadaslarım eşim dostum ailemi kastediorum cnm . ayrı nikah olrsa herkes glmicek ki sadece aileler anca gelir

doğru diosun perim:) böle pişmanlıkları çOk duydum bende :) o yüsden Şmdi ilerde pişmanım demektense herşey olsun istiorum evet brlki 2 dk evet demek için 300 tl masraf ama çok başkaaaaaaaa benm için çok özel durumumuzda yok açıkcası pek 200 tl çok para diil ama şuan 100 tlyi bile bazen zor bulabiliyoruz borçlardan . yinede istiyorum herşey ödeniyor omu ödenmicek :) 150 o verse 150de ben versem oldu bitti :)

masraf çok oluyor canım ama heryerden bişe gelio:) oyüsden pek germiyor aileyi :) zaten ilk 6 7 ay anca emicek sadece bez parası olucakk:) sonra mamalar kıyafetler derken :) gittikçe artış yapıcaz ama olsun değer:)

Bezlerde çok pahalı yaw, eski usul besler kulansak, olmszmi haha şu cabut olanlardan
Neyse hayırlısı artık

Canim aynı şeyler benim başımada geldi:)
Gerçekden insanın içinde kalıyor:) 300 tl az para drgil! Ama dediğin gibi yarısını sen, yarısını o yapsın.
Birde b3n niye istemedim Biliyormusun, adet yapmışlar maniaklar, geniş bir nikah olduğunda kamerası, resimcisi fallan tutuluyor. .
Zaten biz 1000 bulamazkn birde kamerasi kaldı :)

Vallah ben zaten o ara herşeyi sildim qma çok pisman oldum, çünkü elimdeki para eksik eşyalarımi falan aldım, ama eşyayı sonradanda yine alıyorsun; )

haklısın perim eşya hep alınıyor o özel günler çok daha önemli ama şeyi anlamadım kamera olayını felan? düğün salonu tutunca zaten kameramanı felan içinde olmadımı

haklısın perim eşya hep alınıyor o özel günler çok daha önemli ama şeyi anlamadım kamera olayını felan? düğün salonu tutunca zaten kameramanı felan içinde olmadımı

Hayatım, düğün ayrı:) onda zaten kemeracı, resimci tutuyoruz.
Ama nikahda bu herifi kocaliga kabul ediyorsunuz diye soruyorlar ya, şimdi bizim burda, yine ayrı kemeracı, fotorafcı tutuyorlar, çok para varya
Iyi güzelde, yani hepsi masraf ya zar zor herkes düğün yapiyor, birde abartiyorlar

Gulshenim bu arada, hemeeeen sigarayı burakiyorsun!!

Babasına yikatiriz artık
Şaka kiz:) öğle komik olsun diye söylüyorum

Hayirlisi canım ya:) ben birazda korkuyorum işte, daha ilişki canımı acıtıyor, doğumu nadil yapcam diyorum

hahah deli :) babasıda ne yıkar ya :))))

ay ilşki halamı canını yakıor ya :26: nedenki doktora gttnmi canm acaba kist frlanmı varki

hamililktn bende çok korkuorum ya hem acısından hem bebek bakımından bi öksürse ben panik olur ağlarım

Kistmı ayyyy ondandami kaynaklanır:26:
Evet canim ya hala

Bakımından ben alıştım, ama doğurmaktadan tirsiyorum
Ama Türkiye gibi bir yerde nasil baka bilirim onu bilmiyorum:)
Burda hasta olsa herşey ayağının dibinde, ev doktorumuz fallan var..
Turkiyede bu konuda cok cekiniyorum

hım anladm cnm evet bazı nikahlarda kameracı ayrı oluomş bazısında kendin çekebiliomussun:)

canım türkiyedede herşey yakın hiç olmadı 112yi ararsın hemen ambulans yolllarlar sana yani yada taksi tutarsın 2 dkda hastanesin korkma.

evet cnm bi arkdşmında canı çok yanıodu kisttenmiş gitti ilaç kullandı geçti şmdi canı yanmıor

Himmm olabilir he:)
Benim evlenmeden önceye kadar göbeyimin altında batmalar okup, kızardı,
Ev doktorunuz yoktur bir şey diye yolladı, o yüzden hiç sevmem adamı
Amaaa, sanmıyorum da böyle bir şey olacağını, kuzum ya, insan utanıyor demeye şimdi
Anla işteheheh nasil anlayacaksınki, benimkide laf işte:)

deli ne utancan kdın doumcu bi bayan doktora git söle :) ultrason çekiolar göbişten zaten ilaç veriolar negüsel rahat edersin hergün acıyla ilşikiye girilir mi

deli ne utancan kdın doumcu bi bayan doktora git söle :) ultrason çekiolar göbişten zaten ilaç veriolar negüsel rahat edersin hergün acıyla ilşikiye girilir mi

Ne bileyim güzelim ya:26:
İlk hafta gibi daralma sorunu var bende
Annemde 1 sene bile süre bilir bu sıkıntın demişti, o yüzden ciddiye almadım:44:
Bir iki ay içinde doktora giderim diyordun hani artık cidden bir değişiklik yoksa

Bu iş yüzünden zaten yerimde kimildayamiyorum
Digunalda karnı ağlıyordu geçen hafta, gec dimi acaba:26:

fıstıkım hiç sorma ya biz daha onun acısına alışamıyoz çocuk nasıl çıkcak allah bilsin
ağrıyı bilmiorum perim ama eğer yanma oluyosa doğum kontrol hapı yapabiliomuş onu
ben ilk zamanlarda kullanıodum ya aboooooooo yankıdan duramıodum
haplar yapıomuş doktorum sölemişti
bebek için çok masraflı diolar ama ne bilim bana sorsan şu kadar diye bi tahmin yapamam
her bebek rızkıyla gelir onu bilirim
hee bide böyle bi laf denmiş diyede suyunu çıkarmamak gerekir tabi

meleğim eğer heves ediosan yaptır kuzum
ben istememiştim elim ayağıma dolanır diye
ama güsel olur tabisi

Yanma yok canim, başka bir şey, yazmaya utanıyorum haha:86:
Ama güzel dedin gulshenim:) kulağıma cok hoş geldi dediklerin

Bu arada oylama bugün galiba başlamış, kazenin konusunda, anket koymuş:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…